Daçka Merkezefendi deplasmanında

Daçka Merkezefendi deplasmanında
Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka Lssa, deplasmanda Yukatel Merkezefendi Belediyespor'a konuk oluyor. Yeşil siyahlılar elde edeceği galibiyetle üst gruptan geride kalmamak amacında. Ev sahibi ise kazanarak yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Bu sezon zirve mücadelesi verebilmek ve play-offlara katılmak isteyen Darüşşafaka Lassa, Basketbol Süper Ligi'nin 10'uncu haftasında Yukatel Merkezefendi Belediyespor'a konuk oluyor. Daçka, bu hafta da kazanarak yoluna devam etmek isterken hem TOFAŞ mağlubiyetini unutmak hem de üst grupla bağını kopartmamak için parkeye çıkacak.

Yukatel Merkezefendi Belediyespor Darüşşafaka Lassa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün Denizli'de oynanacak Yukatel Merkezefendi Belediyespor Darüşşafaka Lassa maçı saat 15.30'da başlayacak. Mücadele S Sport'tan canlı yayınlanacak.

İki takım ne durumda?

Bugün iki takımın çekişmeli rekabetine sahne olacak Yuaktal Merkezefendi Belediyespor Darüşşafaka karşılaşması öncesinde ev sahibi sadece Petkim Spor karşısında aldığı galibiyet ve 8 mağlubiyetle son basamakta bulunuyor. Daçka ise 6 galibiyet ve 3 yenilgi ile 6'ıncı sırada play-off potasındaki iddiasını sürdürüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.