Damjan Djokovic'ta bonservis sorunu! Gaziantep FK sürprizi...

Damjan Djokovic'ta bonservis sorunu! Gaziantep FK sürprizi...
Kayserispor'un imza attırmak için gün saydığı Damjan Djokovic'in transferinde sorun çıktı. Hırvat futbolcunun kulübü CFR Cluj, bonservis bedeli olarak 1 milyon euro görüşmeler tıkandı.

Kış ayı tescil döneminde çalışmalarını sürdüren Kayserispor, Romanya'daki performansıyla dikkat çeken 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Damjan Djokovic ile görüşmelere başlamıştı. Oyuncunun Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakmasının ardından yaşanan gelişmeler ise transferi çıkmaza götürdü. Bordo beyazlı takım futbolcusu için 1 milyon euro bonservis talep etti.


Devrede Gaziantep de var

Daha önce Gaziantep FK ile de görüşen ve anlaşmasına rağmen yine kulübünün istediği bonservis sebebiyle Güneydoğu ekibine imza atamayan Djokovic için yeniden temaslar başladı. Deneyimli futbolcunun Sumudica sebebiyle kırmızı siyahlı takımda oynamayı da kabul ettiği ve Rumen teknik adamın geleceğinin netleşmesiyle birlikte buraya imza atabileceği vurgulandı.


damjan djokovic


Türkiye'yi istiyor

Gazetemizin spor muhabiri Burak Zihni'ye konuşan Djokovic'in menajeri Costi Pilici; 'Damjan Türkiye'yi çok seviyor. Ve burada kalmak istiyor. Türklerle çok iyi ilişkiler içerisinde ve Süper Lig'de forma giymek için hazır. Üçüncü kez bu şans önünde. Görüşmeler sürüyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al-Dhafra'nın teklifi var ancak orada oynamayı kesinlikle reddetti. Tutkulu ve ateşli taraftarların tribünlerde yer aldığı bir ortamı hayal ederek burada oynamanın kendisi için daha iyi olacağını düşünüyor. Marius Sumudica'nın durumuna göre Gaziantep'e imza atabiliriz. Gaziantep'i tecih ediyorum. Çünkü şehri, Sumudica'yı ve başkanı seviyorum. İnsanları da öyle. Burada sadece futbol işi yapmıyorum. Birçok dostum var. Sadece iş olarak değil. Hayatımın önemli parçaları gördüğüm insanlar. Türkiye hakkında çok şey biliyorum ve sürekli gidip geliyorum. Arkadaşlarım başkanın çok iyi bir insan olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde kararımızı verip buna göre imza atmak istiyoruz. Kulüplerin bize önerecekleri şartlar ve projeleri bizim için çok önemli' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum