Danel Sturridge Transfermarkt değeri! Trabzonspor'da o ismi geçemeyecek...

Danel Sturridge Transfermarkt değeri! Trabzonspor'da o ismi geçemeyecek...
Trabzonspor'un kadrosuna katması an meselesi olan Daniel Sturridge başta bordo mavili taraftarlar olmak üzere tüm futbol severleri heyecanlandırıyor. İngiliz forvetin profesyonelliğe geçiş yaptıktan bugüne kadar geçen süredeki Transfermarkt'taki piyasa değeri de merak edilerek araştırılıyor. İşte detaylar...

Birmingham doğumlu Sturridge Manchester City ile başladığı kariyerinde 2009 tarihi itibariyle 3 milyon euroyu gördü. İlk transferini gerçekleştirdiği Chelsea'de ise bir sezon da Bolton'da forma giydi ve 17 milyon euroya kadar pazar değerini yükseltti. Düşüşe geçmesinin ardından gittiği Liverpool'da ibreyi bir kez daha yukarı çıkarttı ve 25 milyon euro pazar değeri oluşturdu. Kırmızı beyazlılarda da forma şansı bulamamaya başladı ve önce 20, ardından da 15 milyon euroya kadar geriledi. Güncel değeri ise 15 milyon euro.

Birinci sırada
İngiliz futbolcu şu anda sözleşmesi bulunmayan futbolcular arasında değeri en yüksek isim. Onu 6 milyon euro ile Timothée Kolodziejczak, Hatem Ben Arfa ve Markel Susaeata izliyor.

Abdülkadir'i geçemeyecek
Trabzonspor'un kadrosunda yer alan en değerli futbolcu ise 15 milyon euro ile Abdülkadir Ömür. Sturride'nin transfer olduktan sonra bordo mavililerin konumu itibariyle bedelinde düşüş yaşaması bekleniyor. Dünyaca ünlü forvet büyük ihtimalle Abdülkadir'in gerisinde kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.