Daniel Sturridge transferinde en yetkili isim tarih verdi! KAP için...

Daniel Sturridge transferinde en yetkili isim tarih verdi! KAP için...
Daniel Sturridge ile anlaşması an meselesi olan Trabzonspor'da görüşmeler devam ediyor. Bordo mavililer önemli bir mesafe kat ettiği transferde artık son aşamada. En yetkili isim Başkan Ahmet Ağaoğlu da bugünü beklediklerini açıkladı.

Bu sezon Obi Mikel ile ilk bombasını patlatan ve ardından Premier Lig'den Alexander Sörloth'u kiralayan Trabzonspor, İngiltere'den üçüncü bir ismi daha kadrosuna katmak üzere. Fırtına kariyerinde iki Şampiyonlar Ligi zaferi ve bir de İngiltere şampiyonluğu bulunan Daniel Sturridge ile görüşmelerini sonlandırmak üzere dünyaca ünlü futbolcuyuı İstanbul'a getirmişti. Havalimanında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Mikel'in de aracılık ettiği transferin artık sonlanmasını beklediklerini belirten Başkan Ahmet Ağaoğlu, kesin anlaşma için bugünü beklediklerini dile getirdi.

Kritik gün bugün
Görüşme sonrası Başkan Ahmet Ağaoğlu, transferin netleşmesi için bugünün belirleyici bir tarih olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Daniel Sturridge ile konuştuk, her detayı anlattı. Görüşmelerimiz çok güzel geçti. Sözleşme konusunda iyi bir yol aldık. Umuyorum ki kesin olarak anlaşmayı yapacağız. Yarını (bugünü) bekliyoruz, her şey netleşecek" dedi. İngiliz santrforun bugün 'Tamam' demesi ve sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. 3 yıllık imza atacağı vurgulanan Sturridge'ye senelik 2 milyon euro ödeneceği belirtildi.

Mikel de aracı oldu
Sturridge için Obi Mikel'in de devreye girdiği belirtildi. 32 yaşındaki ön liberonun İngiltere'de birlikte oynadığı 29 yaşındaki forvet ile görüşerek Trabzon'u ve Trabzonspor'u anlattığı, bunun da transferde etkili olduğu belirtildi.

Teknik özellikleri
Forvet mevkisinin yanı sıra kanatlarda da görev yapabilmektedir.
Sol ayağını kullanırken; nispeten sağ ayağı ile de şutlar deniyor. Aşırtma vuruşları ile de öne çıkıyor.
2007-08'de Manchester City ile hem FA Cup, hem FA Youth Cup hem de Premier League'de gol atan ilk oyuncu olarak kulübün tarihine de geçmeyi başardı.
2009 yılında 7.25 milyon euro bedelle Chelsea'ye transfer olan yıldız, burada Trabzonspor'un yeni transferi Obi Mikel ile birlikte oynadı. İkili artık Trabzon'da buluşabilir.

Daniel Sturridge kimdir?
Kariyerinde şu ana kadar İngiltere dışında bir ülkede forma giymeyen Daniel Sturridge, geçtiğimiz sezon Liverpool ile 27 karşılaşmada 818 dakika süre aldı. İngiliz forvet, Liverpool forması ile geçtiğimiz sezon 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Ünlü futbolcunun Liverpool ile olan sözleşmesi sezon sonu itibari ile sona erdi. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.