Davidson'un menajeri Trabzonspor ve Başakşehir hakkında konuştu! İsenen bonservisi açıkladı

Davidson'un menajeri Trabzonspor ve Başakşehir hakkında konuştu! İsenen bonservisi açıkladı
Portekiz basınında Trabzonspor'un yanısıra Başakşehir'in de ilgilendiği yönünde haberler çıkan Davidson'un ismi gündeme geldi. İki sezondur Vitoria Guimaraes formasını giyen Sambacı hakkında konuşan menajeri Ulisses Jorge, kulübün istediği bonservis bedelini de açıkladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanılan süreçte hata yapmak istemeyen bordo mavili kurmaylar en ciddi adımları atarak nokta atışı isimleri kadrosuna katmayı planlıyor. Dün Portekiz medyasında çıkan haberlere göre Trabzonspor ve Başakşehir'in, Vitoria Guimaraes forması giyen Davidson ile ilgilendiği yönünde haberler yer almıştı. Hatta Brezilyalı oyuncu da bu haberleri hikayesinde paylaşmış ve transferin fitilini ateşlemişti. Muhabirimiz Burak Zihni'ye açıklamalarda bulunan menajeri Ulisses Jorge, Davidson'un yeni bir maceraya başlayabileceğini dile getirdi.

Başakşehir'i bilmiyorum
Adı Trabzonspor ve Başakşehir ile anılan futbolcusu hakkında konuşan Jorge; 'Davidson'un bir kontratı var. Herkes araya farklı menajerleri koyarak ilgi gösteriyor ancak henüz resmi bir teklif yok. Trabzonspor Daivdson için ilgi çekici bir kariyer olabilir. Ben böyle düşünüyorum. Başakşehir'i ise kesinlikle bilmiyorum. Her futbolcu daha iyi bir hayatı tercih eder ve ister. Davidson da böyle hissediyor. Kulüp onun için 1.8-2 milyon euro bonservis istiyor' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.