De Ligt: Transfer haberlerinden sıkıldım!

De Ligt: Transfer haberlerinden sıkıldım!
Ajax'ta bir oyuncu daha yolcu mu? Frenkie De Jong'un Barcelona'ya transferinden sonra gözler Matthijs De Ligt'e çevrildi. Genç futbolcu ise haberlerden sıkıldığını söyledi.

Hollanda devi Ajax'ın formasını giyen Matthijs De Ligt hakkındaki transfer haberleri bitmek bilmiyor. Neredeyse her gün yeni bir takıma gideceği yönünde spekülasyon yayınlanan Hollandalı oyuncu hakkındaki haberler için artık sıkıldığını dile getirdi.

De Ligt için özellikle De Jong'u da kadrosun katan Barcelona'nın yanısıra PSG ve Manchester United'ın da ısrarcı olduğu biliniyor. 19 yaşındaki yıldızın ise tercihi şimdiden merak ediliyor. Avrupa'nın gelecek vaadeden oyuncuları arasında gösterilen De Ligt için savaş giderek kızışıyor.

Ajax kanımda var
ESPN'e konuşan De Ligt; 'Hakkımda yazılan haberler, hangi takıma gideceğim yönünde oluşturulan iddialar benim için önemli değil. Ajax benim için çok şey ifade ediyor. 9 yaşımdan bu yana kulübün içindeyim. Burası ikinci evim. Her zaman maçları kazanmayı ve en iyi olmayı hedefliyoruz. Rakip önemli değil. Ajax felsefesi benim kanımda var' dedi.

Kalıcı olmaları zor
Ajax'ın efsanelerinden biri olan ve şu anda da kulüpte çalışan Van der Sar da De Ligt hakkında açıklamalar yaptı. Sar; 'De Jong ve De Ligt gibi oyuncuları Eredivise'de tutmanız imkansız gibi bir şey. Rakamları görünce bu duruma hak veriyorsunuz. Maddi açıdan çok istikrarlı bir kulübüz. İyi de ortaklarımız var ' ifadelerini kuıllandı.

de ligt de jong

De Ligt'in yakın arkadaşı olan ve birlikte forma giydiği De Jong geçtiğimiz günlerde 80 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.