Defansa takviye zamanı!

Defansa takviye zamanı!
Ligin ilk yarısındaki son maçına Rizespor karşısında çıkacak olan Trabzonspor'da Toure'nin sakatlığı ve Hosseini'nin Asya Şampiyonası'na gitmesiyle tek kalan Hüseyin'in yanına bir takviye yapılması bekleniyor.

Beşiktaş karşısında iki sakat veren Trabzonspor'da Zargo Toure'nin 3 hafta sahalardan uzak kalacak olması, Majid Hosseini'nin Asya Şampiyonası için İran kadrosuna seçilmesi ve Mustafa Akbaş'ın da sözleşmesinin feshedilmesi sonrasında sadece Hüseyin Türkmen stoper oynayabiliyor. Sivas Belediyespor ile oyanan kupa mücadelesinde Batuhan Artaslan bu bölgeye çekilse de lig maçlarında yeterli olmayacağı düşüncesi bordo mavilileri takviye konusunda birleştirdi.

Kontratı bitiyor
Sezon başında gündeme gelen ancak şartlar oluşmadığı için transferi gerçekleşmeyen Sadık Çiftpınar bir kez daha Trabzonspor'un listesine girmeyi başardı. Bu sezon Yeni Malatyaspor ile gösterdiği performansla ligin zirvesinde yer alan tecrübeli futbolcunun kontratı haziran ayında sona eriyor. Fazla para harcama lüksü olmayan Fırtına da bunu koz olarak kullanıp Sadık'ı kadrosuna katmak için çaba verecek.

Kişiliği de önemli
Ünal Karaman'ın kişilik üzerine oturtmak ve kurmak istediği kadroda Sadık Çiftpınar'ın eksikler döndüğünde yedek kalması halinde bunu sorun etmeyecek yapıda olması kendisini bir adım öne çıkarıyor. Maliyeti ile de birleştirilince milli takıma göz kırpan futbolcu için tüm şartlar hazır hale geliyor. Sadık bu sezon 16 maçta da forma giyerken sadece 18 dakika kaçırdı. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.