Denizlispor Alanyaspor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Denizlispor Alanyaspor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'de Konya ile birlikte Denizli'de de futbol heyecanı yaşanacak. Geçen hafta Trabzonspor'u yenen Denizlispor'un konuğu Alanyaspor. İki güçlü ekibin mücadelesini binlerce kişi televizyondan takip edecek. Denizlispor Alanyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Denizlispor Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.

Süper Lig'in 16'ıncı haftası Konya'da kapanıyor. Denizlispor evinde Alanyaspor'u ağırlıyor. İki güçlü ekibin mücadelesini binlerce kişi televizyondan takip edecek. Denizlispor Alanyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Denizlispor Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.
 

Denizlispor Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Denizlispor Alanyaspor maçı saat 20:00'de başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.
 

Denizlispor Alanyaspor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Denizlispor Alanyaspor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

Denizlispor


Denizlispor Alanyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Denizlispor ile Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşıyor.

Süper Lig'de çıktığı son dört maçta üç galibiyet alan Denizlispor (1B), sezonun ilk 11 haftasında aynı sayıda maç kazanabilmişti (2B 6M).

Alanyaspor, Süper Lig'de çıktığı son dört deplasman maçının üçünü gol atamadan kaybetti (1B).

Bu sezon Süper Lig'de skor olarak en kısa süre önde oynayan takım olan Denizlispor (141 dakika), buna rağmen öne geçtiği hiçbir maçta puan kaybetmedi (6 maçta 6 galibiyet).

Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de rakip filelere kafayla yedi gol gönderdi ve bu alanda ligin en yüksek sayısına sahip ekip konumunda.

Denizlispor'un bu sezon iç sahada attığı altı gol de maçların ikinci yarılarında geldi.

Bu sezonun ilk iç saha maçında Galatasaray filelerini havalandıran Hugo Rodallega, daha sonra seyircisi önünde çıktığı dört karşılaşmada rakip kaleye çektiği toplam 15 şutta gol sevinci yaşayamadı.

Denizlispor forması giyen Ismail Aissati'nin bu sezon Süper Lig'de yaptığı dört asistin üçü kafa gollerinde geldi.

Alanyaspor'un bu sezon deplasmanda attığı gollerin yarısını kaydeden Papiss Cisse (3/6), Süper Lig'de dört maçtır rakip fileleri havalandıramıyor. Cisse'nin Süper Lig kariyerinde üste üste beş maç gol atamadığı bir süreç yok.

Mehmet Özdilek, teknik direktör olarak Erol Bulut ile karşılaştığı iki Süper Lig maçından da yenilgiyle ayrıldı.

Alanyaspor


Denizlispor Alanyaspor muhtemel 11'leri

Yukatel Denizlispor: Adam Stachowiak, Zeki Yavru, Isaac Sackey, Oğuz Yılmaz, Tiago Lopes, Radoslaw Murawski, Ismail Aissati, Olcay Şahan, Hadi Sacko, Modou Barrow, Hugo Rodallega

Aytemiz Alanyaspor: Jose Marafona, Baiano, Steven Caulker, Georgios Tzavellas, Fabrice N'Sakala, Manolis Siopis, Ceyhun Gülselam, Efecan Karaca, Tasos Bakasetas, Junior Fernandes, Papiss Cisse

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.