Denizlispor Antalyaspor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Denizlispor Antalyaspor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten
Trabzonspor'u yendikten sonra galibiyet yüzü göremeyen Denzilispor, pazar gününün ilk maçında geçtiğimiz hafta evinde Göztepe'ye 3-0 yenilerek byük hayal kırıklığı yaşatan Antalyaspor'u ağırlıyor. Karşılaşmayı iki takımın binlerce taraftarının yanısıra futbola ilgi duyan çok sayıda kişi izlemek istiyor. Denizlispor Antalyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Denizlispor Antalyaspor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.

Trabzonspor'u yendikten sonra galibiyet yüzü göremeyen Denzilispor, pazar gününün ilk maçında geçtiğimiz hafta evinde Göztepe'ye 3-0 yenilerek byük hayal kırıklığı yaşatan Antalyaspor'u ağırlıyor. Karşılaşmayı iki takımın binlerce taraftarının yanısıra futbola ilgi duyan çok sayıda kişi izlemek istiyor.  Denizlispor Antalyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Denizlispor Antalyaspor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.
 

Denizlispor Antalyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelesi olan Denizlispor Antalyaspor maçı saat 13:30'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.
 

Denizlispor Antalyaspor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Denizlispor Antalyaspor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

Denizlispor


Denizlispor Antalyaspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Antalyaspor'u konuk ettiği son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen Denizlispor (3G 3B), rakibine en son Ekim 1996'da mağlup oldu (1-5).
Bu sezonun ilk yarısında oynanan maçta Denizlispor'a mağlup olan Antalyaspor, Eylül 1986'dan bu yana rakibine üst üste iki kez yenilmiyor. Denizlispor, Süper Lig tarihinde Antalyaspor'u aynı sezonda ilk kez iki kere mağlup etmek için sahaya çıkıyor.
Süper Lig'de üç haftadır galibiyet alamayan Denizlispor'un (1B 2M), Mehmet Özdilek göreve geldikten sonra dört maçlık serisi bulunmuyor.
Süper Lig'de oynadığı son 11 maçın sekizinden mağlubiyetle ayrılan Antalyaspor (3B), son iki karşılaşmayı toplam sekiz gol yiyerek kaybetti.
Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara karşı oynadığı son altı maçta sırasıyla bir yenilgi, bir beraberlik alan Antalyaspor (3B 3M), son karşılaşmasında Gaziantep FK ile berabere kalmıştı.
Antalyaspor bu sezon Süper Lig'de en az gol atan iki takımdan biri (15; Ankaragücü ile birlikte). Denizlispor ise şu ana kadar rakip kalelere en az isabetli şut gönderen ekip konumunda (55).
Bu sezon Süper Lig'de maçları en uzun süre berabere giden takım Denizlispor (947 dakika), en kısa süre berabere giden ekip Antalyaspor (588 dakika).
Hugo Rodallega'nın Süper Lig kariyerinde Antalyaspor'dan (4) daha fazla gol attığı tek takım Beşiktaş (6).
Denizlispor forması giyen Olcay Şahan'ın Süper Lig kariyerinde Gençlerbirliği'nin (5) ardından filelerini en fazla havalandırdığı takım Antalyaspor (4).
Antalyaspor'un bu sezon deplasmanda attığı beş gol dört farklı oyuncudan gelirken; iki gol kaydeden tek isim Serdar Özkan.

Antalyaspor


Denizlispor Antalyaspor muhtemel 11'leri

Denizlispor: Adam Stachowiak, Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Isaac Sackey, Zakarya Bergdich, Murawski, Onazi, Recep Niyaz, Oscar Estupinan, Barrow, Rodallega 

Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Veysel Sarı, Celutska, Kudryashov, Chico, Charles, Doğukan, Podolski, Sinan Gümüş, Jahovic 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.