Denizlispor Beşiktaş canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link

Denizlispor Beşiktaş canlı izle! Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link
Süper Lig'de 6. hafta bugün oynanacak iki maçla sona eriyor. Bu sezona istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş, Ege'de Denizlispor'un konuğu oluyor. Çıktığı 4 mücadeleden sadece 4 puan alabilen siyah beyazlılar bugün kazanarak ilerleyen haftalara umutla bakmak ve taraftarını da heyecanlandırmak isterken yeşil siyahlılar ise rakibinin performansından faydalanarak galip gelmek amacında. Kritik bir 90 dakikaya sahne olacak karşılaşmayı taraftarlar da soluksuz izleyecek. Denizlispor Beşiktaş canlı izle seçenekle

Süper Lig'de 6. hafta bugün oynanacak iki maçla sona eriyor. Bu sezona istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş, Ege'de Denizlispor'un konuğu oluyor. Çıktığı 4 mücadeleden sadece 4 puan alabilen siyah beyazlılar bugün kazanarak ilerleyen haftalara umutla bakmak ve taraftarını da heyecanlandırmak isterken yeşil siyahlılar ise rakibinin performansından faydalanarak galip gelmek amacında. Kritik bir 90 dakikaya sahne olacak karşılaşmayı taraftarlar da soluksuz izleyecek. Denizlispor Beşiktaş canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Denizlispor Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.



 

Denizlispor Beşiktaş maçı öncesi OPTA istatistikleri

Denizlispor'un Süper Lig tarihinde toplamda (28) ve evinde (13) en fazla yenildiği takım Beşiktaş.
Beşiktaş, Denizlispor ile oynadığı son 13 Süper Lig maçının 12'sini (1B) ve son 10 karşılaşmanın tamamını kazandı.
Denizlispor, Beşiktaş ile oynadığı son 13 Süper Lig maçının sekizinde gol sevinci yaşayamadı ve sadece bir kez aynı karşılaşmada iki gol attı (Eylül 2007'de 2-3).
Denizlispor'a konuk olduğu son beş Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, rakibine karşı yakaladığı en uzun serisini devam ettirmek için sahaya çıkıyor.
Bu sezon hiçbir Süper Lig maçında kalesini gole kapatamayan iki takımdan biri Beşiktaş (Gaziantep FK ile birlikte).
Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı takım olan Beşiktaş'a karşı sahaya çıkmaya hazırlanan Hugo Rodallega (6), son iki sezonda oynadığı üç maçta rakip fileleri havalandıramadı.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla hava topu kazanan (22) ve uzaklaştırma yapan oyuncu (34), Denizlispor forması giyen Mustafa Yumlu.
Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de attığı beş gol de farklı oyunculardan geldi (Boyd, Mensah, Lens, Larin ve Gökhan Töre).
Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Beşiktaş'a rakip olduğu dört Süper Lig maçının ikisini kazandı (2M). Mayıs 2009'dan bu yana Beşiktaş'ı Süper Lig'de en az üç kez mağlup eden tek yabancı teknik direktör Şota Arveladze (5).
Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde Denizlispor ile karşılaştığı iki Süper Lig maçını da 5-1 kazandı (Yeni Malatyaspor 5-1 Denizlispor & Beşiktaş 5-1 Denizlispor).



 

Denizlispor Beşiktaş muhtemel kadrolar

Denizlispor: Pantilimon. Özer. Subotic. Mustafa. Lopes. Mesanovic. Bakalorz. Recep. Sagal. Varela. Rodallega.

Beşiktaş: Ersin. Rosier. Vida. Montero. N'Sakala. Josef. Atiba. Dorukhan. Gökhan Töre. Güven. Aboubakar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.