Denizlispor Gençlerbirliği canlı izle | Bein Sports 2 canlı

Denizlispor Gençlerbirliği canlı izle | Bein Sports 2 canlı
Süper Lig'de cumartesi günü Denizli'de başlıyor. Ligde aynı puana sahip olan Denizlispor ile Gençlerbirliği kozlarını paylaşıyor. İki ekip de kazanarak puanını 31'e yükseltmeyi hedefliyor. Karşılaşma da taraftarlar tarafından ilgiyle izlenecek. Denizlispor Gençlerbirliği canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Süper Lig'de cumartesi günü Denizli'de başlıyor. Ligde aynı puana sahip olan Denizlispor ile Gençlerbirliği kozlarını paylaşıyor. İki ekip de kazanarak puanını  31'e yükseltmeyi hedefliyor. Karşılaşma da taraftarlar tarafından ilgiyle izlenecek. Denizlispor Gençlerbirliği canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.



Denizlispor Gençlerbirliği maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 14:00'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.

Denizlispor
 

Denizlispor Gençlerbirliği Bein Sports 2 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Denizlispor Gençlerbirliği maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

Gençlerbirliği


Denizlispor Gençlerbirliği maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gençlerbirliği'ni konuk ettiği son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Denizlispor (1B), daha önceki 10 karşılaşmanın sadece ikisini kazanabilmişti (4B 4M).
Denizlispor ile oynadığı son sekiz Süper Lig maçının sadece birini kazanan Gençlerbirliği (2B 5M), tek galibiyetini Aralık 2009'da evinde aldı (2-0).
Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Yeni Malatyaspor'u yenen Denizlispor, bu sezon seyircisi önünde ilk kez üst üste iki galibiyet almak için sahaya çıkıyor.
Süper Lig'de çıktığı son altı deplasmanın beşinden mağlup ayrılan Gençlerbirliği (1G), daha önceki beş karşılaşmada sadece tek yenilgi almıştı (2G 2B).
Denizlispor, bu sezon attığı gollerin en büyük bölümünü karşılaşmaların ikinci yarılarında bulan (19/25) iki ekipten biri konumundayken (%76; Ankaragücü ile birlikte), sadece Kayserispor (36) aynı zaman diliminde Gençlerbirliği'nden (29) daha fazla gol yedi.
Süper Lig'in 2019/20 sezonunda öne geçtiği karşılaşmalarda Trabzonspor'un (18) ardından en fazla puan kaybeden ekip Gençlerbirliği (17). Denizlispor ise iç sahada skor dezavantajına yakalandığı maçlardan iki puan çıkarabildi (2B 7M).
Denizlispor forması giyen Olcay Şahan'ın Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Gençlerbirliği (5). Şahan, rakibiyle oynadığı son üç maçın ikisinde birer kez gol sevinci yaşadı.
Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 22 maçta üç asist yapan Denizlispor oyuncusu Zeki Yavru, aynı sayıda gol pasını daha önceki beş sezonun toplamında verebilmişti (91 maç).
Gençlerbirliği'nin Süper Lig'de attığı son üç golde de Giovanni Sio'nun doğrudan katkısı var (2 gol & 1 asist).
Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un şu an Süper Lig'de yer alan takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesi yakaladığı rakibi Gençlerbirliği (%70; 7G 1B 2M).


Denizlispor Gençlerbirliği muhtemel kadrolar

Denizlispor: Stachowiak, Zeki, Oğuz, Mustafa, Olcay, Aissati, Onazi, Sacko, Recep, Barrow, Rodallega

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Ahmet, Flavio, Toure, Halil İbrahim, Berat, Yasin, Diallo, Baiano, Sio, Sessegnon

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.