Denizlispor Medipol Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Denizlispor Medipol Başakşehir maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
Süper Lig'de pazar günü Denizli'de sürüyor. Denizlispor evinde Medipol Başakşehir'i konuk ediyor. İki güçlü ekibin mücadelesini binler tribünden milyonlar ekran başından izleyecek. Denizlispor Medipol Başakşehir maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Fenerbahçe deplasmanından 3 puanla döndükten sonra adeta kontak kapatan Denizlispor o günden bu yana kazanamıyor. Teknik direktör değişikliğine giden ve Tomas ile yeni bir maceraya başlayan kırmızı beyazlıların bugün güçlü bir rakibi var. Hırvat antrenör ve öğrencileri Medipol Başakşehir'u ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'dan yediği son dakika golü ile yara alan Fırtına, Akdeniz'den galibiyetle ayrılarak moral bulmak amacında. Yönetim ve taraftar da futbolcuları motive edebilmek adına her şeyi yaptı. Artık söz futbolcularda. Denizlispor Medipol Başakşehir maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.
 

Denizlispor Medipol Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Medipol Başakşehir
 


Denizlispor Medipol Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

Başakşehir ile oynadığı ilk dört Süper Lig maçının üçünü kazanan (1M) ve rakip filelere ikişer gol gönderen Denizlispor, son iki karşılaşmada sadece bir gol atabildi ve rakibinden puan alamadı.
Denizlispor'a konuk olduğu üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Başakşehir (1M), rakibini lig tarihinde dış sahada ilk kez üst üste iki kere mağlup etmek için sahaya çıkıyor.
Süper Lig'de iki maçtır kazanan Denizlispor, daha önceki dokuz haftada sadece bir galibiyet alabilmişti (2B 6M).
11 haftadır sahadan yenilgiyle ayrılmayan Başakşehir (7G 4B), Süper Lig'de devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Buna ek olarak, Başakşehir'i çalıştıran Okan Buruk da teknik direktörlük kariyerinin en uzun serisini yaşıyor.
İstanbul takımlarını konuk ettiği son 11 Süper Lig maçının dokuzunu kaybeden Denizlispor (1G 1B), tek galibiyetini bu sezonun ilk haftasında Galatasaray'ı yenerek aldı (2-0).
Bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş (7 maç) ile birlikte öne geçtiği maçlarda puan kaybetmeyen iki takımdan biri Denizlispor (5 maç).
Süper Lig kariyerinde ilk kez bir maçta iki gol atan Hadi Sacko (vs Gaziantep FK), ilk kez üst üste iki karşılaşmada fileleri havalandırmak için sahaya çıkıyor.
Danijel Aleksic, Başakşehir forması giydiği son iki Süper Lig maçında dört gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 1 asist).
Edin Visca, Süper Lig'de Denizlispor'a karşı ilk kez forma giyecek. Bosna Hersekli oyuncunun şu an ligde yer alan takımlar arasında karşılaşıp gol atamadığı tek ekip Gaziantep FK (bir maç).
Teknik direktörlük kariyerinde Mehmet Özdilek ile rakip olduğu ilk Süper Lig maçını kaybeden Okan Buruk, daha sonraki dört karşılaşmayı gol yemeden kazandı.

Medipol Başakşehir
 

Denizlispor - Medipol Başakşehir maçı ilk 11'ler

Yukatel Denizlispor: Stachowiak, Lopes, Oğuz, Mustafa, Zeki, Sacko, Murawski, Sackey, Barrow, Aissaiti, Rodallega.

Medipol Başakşehir: Mert- Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, İrfan, Azubuike, Visca, Gulbrandsen (Elia), Demba Ba.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.