Devin Williams Büyükçekmece'de

Devin Williams Büyükçekmece'de
Büyükçekmece Basketbol Kenny Hayes ve Osiris Eldridge ile yeniden anlaşıp Denizl Kılıçlı'yla sözleşme uzatırken son transferini de 5 numara mevkisine yaptı. Lacivert beyazlılar Porto Riko takımlarından Bayamon'un 24 yaşındaki oyuncusu Devin Williams'ı transfer etti.

Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde mücadele eden Büyükçekmece Basketbol Devin Williams'ı kadrosuna kattı. Bu sezon üçüncü yabancısını da Amerika'dan yana kullanan lacivert beyazlıların bundan sonraki süreçte iki hakkı daha bulunuyor.

Williams'ın kariyeri
24 yaşındaki Devin Williams basketbol Montverde'de başladı. Ardından Batı Virginia'ya transfer olan Amerikalı oyuncu burada üç sezon kaldı ve toplamda 102 maça çıktı. 2505 dakika parkede kalan Williams, 380 sayı kaydetti. Avustralya ekiplerinden Melbourne ile anlaşan 2.06'lık dev isim 16 karşılaşmaya çıktı, şubat ayında da Greensboro Swarm ile sözleşme imzaladı. NBA G-Ligi ile Amerika'ya dönen Williams Maine Red Claws takımında forma giydi. Son sezonda ise Porto Riko'nun Bayamon kulübünde ter döktü. 22 mücadelede yer alan genç oyuncunun son adresi Büyükçekmece Basketbol oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.