Diagne'ye kulüp bulunamıyor!

Diagne'ye kulüp bulunamıyor!
Asbaşkan Abdurrahim Albayrak'ın "8 teklif var" açıklaması yaptığı Mbaye Diagne'ye Ada'dan istenen fiyat çıkmadı. Arabistan'a gitmek istemediği konuşulan, Çin'de de transfer döneminin kapalı olmasıyla bu ülkede de şansı bulunmayan Senegalli oyuncu için 7 milyon euroluk öneri bile gelmedi.

Falcao için geri sayıma geçen Galatasaray'da Diagne krizi her geçen gün büyüyor. Geçtiğimiz sezon gol rekoru kırmasına rağmen herhangi bir teklif alamayan Diagne'ye İngiltere'den de talip çıkmadı. Daha önce Suudi Arabistan'a gitmeyi reddettiği konuşulan Afrikalı oyuncuya talep edilenden çok düşük öneriler geliyor.

13 milyona mal oldu
Ara transferin son günü Kasımpaşa'ya 10 milyon Euro peşin bonservis ödenerek alınan Mbaye Diagne için Galatasaray'ın kasasından 3 milyon Euro da şampiyonluk bonusu çıktı.

Kulüp bulamadı
Sarı-kırmızılı takımda beklentileri karşılayamayan Diagne'yi yönetim Haziran ayında satma kararı aldı ancak evdeki hesap çarşıya uymadı! Bonservis bedeli '15 milyon Euro' olarak belirlenen Senegalli golcü için Suudi Arabistan'dan beklenen teklif gelmedi. Trezeguet'yi 9 milyon Euro'ya Aston Villa'ya götüren menajer William D'Avila, Galatasaray'dan satış yetkisi aldığı Diagne'ye İngiltere'den kulüp bulamadı.

Sarı-kırmızılılar iki ay sonunda Diagne'yi zararına 11-12 milyon Euro'ya satmaya hazır olsa da kulüp yetkilileri, "Şu anda Diagne'ye 6-7 milyon Euro veren bile yok" diyerek yaşanan krizi özetlediler. Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.