Diego Lugano Fenerbahçe'ye doğru!

Diego Lugano Fenerbahçe'ye doğru!
Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun planlarını şimdiden yapan Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu'nun teknik direktör olarak devam etmesi durumunda sportif direktör olarak Diego Lugano ismini düşünüyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç “kuvvetler ayrılığına” inandığı için Emre Belözoğlu’nun ProLisansını bu yaz alması durumunda onunla teknik direktör olarak yola devam etmeyi düşünüyor. Ancak Emre eğer teknik direktör olursa üzerine bir sportif direktör getirerek sadece takıma konsantre olmasını sağlamak zorunda olduğuna da inanıyor.


DİEGO LUGANO İSMİ AKLA YATTI

Ali Koç’un aklında ise Fenerbahçe’yi tanıyan, sportif direktörlük konusunda bilgisi, birikimi olan Avrupa’da ve Güney Amerika’da tanınan bir isim olması var.

Önüne getirilen Diego Lugano ismi ise Koç’un ciddi anlamda dikkatini çekti. Son olarak Sao Paulo’da sportif direktörlük yapan Lugano’nun Türkiye dışında İsveç, İngiltere, Fransa, İspanya liglerinde oynaması ve İtalyan pasaportu olması avantaj olarak kabul gördü. Lugano ile ilgili herhangi bir gelişme yok. Ancak fikir olarak akıllara düştü. 


BERABER OYNADILAR

Ayrıca Emre Belözoğlu ile Lugano beraber Fenerbahçe forması giymişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.