Djaniny durdurulamıyor!

Djaniny durdurulamıyor!
Al Ahli ile olan sözleşmesini feshettikten Trabzonspor'a imza atan Djaniny son haftalardaki çıkışıyla parmak ısırtıyor. Afrikalı oyuncu son iki lig maçının ardından Süper Kupa maçına da damga vurmayı başardı.

Dün akşam Başakşehir'i 2-1 yenerek Süper Kupa'yı müzesine götüren Trabzonspor'da büyük bir sevin. yaşanırken takıma katıldıktan sonra Newton döneminde neredeyse sıfır çeken Djaniny adeta yeniden doğdu. Abdullah Avcı'nın gelişiyle hem uzun süre oynamamasının verdiği eksikliği gideren hem de özgüvenini yeniden kazanan deneyimli golcü gollerini sıralamayı başladı. Son oynanan Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında rakip fileleri sarsarak 3 puanı getiren isimlerden biri olmayı başaran Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncu düne de damga vurdu. Serkan Asan'ın ortasında yapılan ters vuruşu fırsata çevirdi ve Mert'ten önce kafayı vurarak skoru 1-0'a getirdi. Karşılaşma 1-1 devam ederken kaptığı topla fırtına gibi yarı sahayı geçerken Ekuban'a attığı pasla da ikinci golün mimarı oldu.


Djaniny'nin Başakşehir maçı performansı

Djaniny dün oynanan maçta verdiği 16 pasta yüzde 80 oranında başarı sağladı. İki kilit pas verdi. İkili mücadeleye 6 kez girerken yarısını kazandı. Hava topunda da rakiplerine karşı 9 kere çıktı ve 5'inde galip ayrıldı. 2 şutta da 1 isabet sağladı. O da gol oldu. Elde ettiği 7.8 reytingle de maçın en iyisi seçildi.


Sosyal medya hesabından paylaştı

Santos Laguna ile kazandığı şampiyonlukların ardından dün de Süper Kupa'yı kaldıran Djaniny sosyal medya hesabından kupa ile çekildiği bir fotoğrafı yayınladı ve 'Tanrı büyüktür' notunu iliştirdi.

Djaniny Trabzonspor

 

Djaniny Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.