Djaniny'nin menajeri Trabzon'da! Neden geldi? Teklif var mı?

Djaniny'nin menajeri Trabzon'da! Neden geldi? Teklif var mı?
Trabzonspor'un dün akşam UEFA Konferans Ligi'nde konuk ettiği Roma ile karşılaştığı mücadeleyi izleyenler arasında Yeşil Burun Adaları vatandaşı Djaniny Semedo'nun menajeri Pedro Cordeiro da vardı. Cordeiro'nun şehre geliş sebebi merak konusu oldu.

Abdullah Avcı yönetiminde Molde'yi eleyen ve Süper Lig'e de 5 gollü bir giriş yapan Trabzonspor dün akşam Roma ile karşılaştı. Bordo mavililer sahadan 2-1'lik yenilgi ile ayrılırken tur şansını da zora soktu. Mücadeleyi takip edenler arasında bordo mavililerin Afrikalı yıldızı Djaniny'nin temsil haklarını bulunduran Pedro Cordeiro da bulunuyordu. Geçen sezon tutuk başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda kendini gösteren ve yeni transferlerle ivme de kazanan golcü futbolcunun adı sıkça transferde geçiyordu. Bu sebeple Portekizliğ menajerin gelişi de merak uyandırdı.


İlgi var

Adı sıkça Arap ve Körfez ülkelerindeki takımlarla yazılan Djaniny için beklentisi yüksek olan Trabzonspor'un istediği seviyede bir teklif gelmediği sürece oyuncuyu bırakma gibi bir niyeti bulunmuyor. Suudi Arabistan'da gol krallığı yaşadığı için göz önünde bulunan oyuncusu hakkında konuşan Pedro Cordeiro; "Bugün Roma gibi önemli bir takıma karşı maç var. Önemli bir sınav. İlgi var ancak transfer konuşmanın şu an zamanı değil" dedi.

 Pedro Cordeiro


 

Hamdallah ayrılıyor!

Suudi basınındaki haberlere göre daha önce Aboubakar ve Talisca transferleri ile gündemde olan Al-Nassr'da forma giyen Faslı Abderezzak Hamdallah ayrılma kararı aldı. Attığı gollerle Riyad ekibinin kahramanlarından biri haline gelen Afrikalı futbolcunun sözleşmesini feshetmek için uğraştığı dile getirildi. Türkiye pazarına oldukça yakın bir tutum çizen sarı mavili ekibin Djaniny hamlesi yapması muhtemel gibi gözüküyor. Çünkü Hamdallah takımın en yüksek kontratlı oyuncularından biri.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.