Djaniny Semedo transferinde flaş gelişme! Sharjah'a gidecek mi?

Djaniny Semedo transferinde flaş gelişme! Sharjah'a gidecek mi?
Suudi Arabistan'dan gelmesinin ardından adı iki transfer döneminde de Arap kulüpleri ile anılan Djaniny Semedo için talip Birleşik Arap Emirlikleri'ndendi. Golcü futbolcu için devreye girden Sharjah'ın transfer konusundaki stratejisi belli oldu.

Transferin en hızlı takımı Trabzonspor'da gelecek oyuncular kadar gidecekler de büyük önem taşıyor. Forvet hattına yapılacak takviye öncesinde bir oyuncusuyla yollarını ayırmak zorunda olan ya da 1998 tarihinden sonra doğmuş bir ismi kadrosuna katma mecburiyeti bulunan bordo mavililerde Djaniny'nin ayrılma ihtimali yüksek olarak gözüküyordu. Son talip ise Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sharjah'tı. Ancak bu transferde kötü haber geldi.

 


İki takım da almadı

Daha önce rüştünü ispat ettiği ve 2 sezonda 32 gol attığı Suudi Arabistan'da büyük takımların listesinde olduğu iddia edilen Djaniny için Al-Hilal ocak yında bir girişim yapmıştı fakat olumsuz yanıt almıştı. Ardından mavi beyazlılar Marega'yı kadrosuna kattı. Riyad'ın bir başka takımı Al-Nassr da Beşiktaş forması giyen Aboubakar'ı transfer etmişi. Beklentilerin karşılığını bulmadığı golcü futbolcu için devreye giren Sharjah ise beklentilerin üzerinde bir bütçe ile karşılaşınca geri adım attı.

marcao


 

Kampa yetiştirmeye çalışılıyor

Yeni sezon hazırlıklarına birkaç gün içerisinde başlayacak olan Sharjah ekibinde Djaniny'den bekklenen cevabının alnmaması üzerine Çin'de forma giyen Marcao ile görüşüleceği öğrenildi. Teknik direktör Abdulaziz Al Yassi'nin verdiği üç kişilik listede bulunan Brezilyalı oyuncu ile en kısa sürede sözleşme imzalanması ve kampa getirilmesi konusunda çalışma yürütülüyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.