Djaniny şov sürüyor!

Djaniny şov sürüyor!
Dün sahasında Yukatel Denizlispor'u 1-0 yenerek dördüncü sıraya yerleşen ve hem Avrupa kupaları potasına girip hem de üst grubu yakalama ihtimali yakalayan Trabzonspor'da Djaniny'nin gösterdiği performans ayakta alkışlanmaya devam ediyor. Afrikalı oyuncu yine takımının en iyisi olmayı başardı.

Al Ahli'den transfer edildiği dönemde uzun süre futbol oynamamasının eksiklerini yaşayan ve takıma adapte olmayı başaramayan Djaniny son haftalarda adeta yeniden doğdu. Attığı gollerin yanısıra arkadaşlarına yaptığı servisler, yaptığı çalımlar ve oyuna sağladığı katkı ile taraftalardan tam not alan Yeşil Burun Adaları pasaportlu futbolcu Abdullah Avcı'nın da ön taraftaki en önemli gol silahına dönüştü. Dün oynanan Denizlispor maçında da görevini yerine getiren golcü futbolcu her ne kadar fileleri havalandırmasa da en yüksek puanı alarak maçın adamı seçildi.


Asistleri harcandı!

Djaniny her ne kadar bir golcü de olsa da son iki maçta yaptığı üst düzey iki asist takım arkadaşlarının golleri kaçırmasıyla heba oldu. Beşiktaş karşısında Baker'e al da at dercesine bir top bırakan Afrikalı oyuncu, pozisyonun Ersin'in kurtarması sonrasında bir asistten mahrum kaldı. Dün de Ekuban'a yaptığı asist de direğe takıldı. Oyuna katkısı her geçen gün artan Djaniny'nin bu performansı herkesi sevindirmeye devam ediyor. Son olarak kendisi için yapılan 9 milyon euroluk teklif reddedilmişti.

djaniny trabzonspor
 


Maçın en iyisi oldu

Dün akşam oynanan ve Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile biten Denizlispor maçındaki formuyla yine herkese kendisini hayran bırakan Djaniny, 8.4 reyting ile karşılaşmanın en iyisi oldu. 17 mücadelenin 12'sini kazadı. Hava topunda da 9 kez mücadele edip 4'ünden galip çıktı. 4 ortada da isabet sağladı. Berat Özdemir de 8.2 reytingle ikinci sırada yer aldı. Taraftarlar sosyal medyada Djaniny ile ilgili olarak binlerce paylaşımda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.