Djaniny Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Menajeri Gazete Damga'ya konuştu!

Djaniny Trabzonspor'dan ayrılacak mı? Menajeri Gazete Damga'ya konuştu!
Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımı ile sözleşmesini feshettikten sonra Trabzonspor'a imza atan Djaniny Semedo son iki haftadır rakip fileleri havalandırıyor. Tutuk başladığı Türkiye kariyerinde takıma ayak uydurmayı başaran Afrikalı oyuncu için birçok teklif geldiği öğrenildi. Menajeri Perdo Cordiero da gazetemize açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un 3 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosuna akttığı Djaniny Semedo, Eddie Newton ile sıfır çekmişti. Abdullah Avcı döneminde oyunda görev almaya başlayan ve Afobe'ye göre daha fazla oyun planına uygun olduğu görülen golcü futbolcu ileri hattın değişmeyen isimlerinden biri olarak formasını giymeye devame diyor. Konyaspor'dan sonra Gençlerbirliği filelerini de sarsarak üst üste iki gol sevinci yaşayan 29 yaşındaki forvet için transfer iddiaları da medyada yer almaya başladı. Menajeri Cordeiro oyuncusunun geleceği hakkında konuştu.


En iyi kararı vermek istiyoruz

Basında yer alan transfer teklifi iddialarının doğru olduğunu ifade eden Cordeiro, oyuncusu Jorge Djaniny Semedo Tavares için şunları söyledi;
 

"Önümüzde birçok teklif var. Transferin son günleri geldi ve sürecin bize neleri getireceğini göreceğiz. Takımın şu anda iki önemli hedefi mevcut. İlki kupayı kazanmak ve sonrasında istanbul'da Beşiktaş'ı yenmek. Djaniny bu iki hedef için de tam konsantre ve takımına kesinlikle katkı sağlamak amacında. Transferi olsun ya da olmasın bu onun yapısında var. Her zaman maksimumu verebilmek için oynar ve sahaya da formasının ağırlığını bilerek çıkar. Onunla 10 yıldır çalışıyorum. Tekliflerin gelmesi normal. Kendisi birçok ülkede tanınıyor ve onu istiyorlar. Biz de en iyi tercihi yapıp önümüzde bakmak istiyoruz. Buna burada kalmak da dahil."

Burak ZİHNİ

Bu haber GAZETE DAMGA tarafından yazılmıştır. Kaynak göstermeden kullanmayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.