Djordje Despotovic'e talip yağıyor!

Djordje Despotovic'e talip yağıyor!
Trabzonspor'un gündeminde olduğu yönündeki haberler bomba gibi düşen Djordje Despotovic'e birçok talip var. Bordo mavililerin transferi için uğraştığı Sırp futbolcunun menajeri Gazete Damga'ya konuştu. İşte son durum...

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan Trabzonspor'un listesine girmeyi başran isimlerden biri de Djordje Despotovic. Orenburg formasıyla bu sezon önemli işlere imza atan ve Fırtına'nın dikkatini çeken Sırp santraforun sözleşmesinin bitecek olması da bu transferi daha cazio kıldı. Sörloth ile birlikte rotasyon kadrosunu oluşturması beklenen deneyimli golcünün menajeri Mario de Rossi, muhabirimiz Burak Zihni'ye açıklamalarda bulundu.
 


Birçok teklif aldık

Oyuncusunun bu sezon iyi bir performans geçirdiğini ifade eden de Rossi; "Şunu söyleyebilirim ki Avrupa'nın birkaç ülkesinden teklif ve öneriler aldık. Djordje son birkaç yılda önemli işlere imza attı ve formu üst düzeyde. Bu da onu vitrine çıkardı. Türkiye elbette bir seçenek. Menajeri olarak görüşeceğimiz kulüpler var. Zamanlama her şeydir. Önümüzdeki birkaç gün içinde neler olacağını göreceğiz. Sosyal medyada Türk taraftarlardan Djordje ile ilgili mesajları gördüm. İlgi gösteren herkese teşekkür ederim. Bunu takdir ediyoruz" dedi.

djordje despotovic
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.