Doğucan Haspolat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Doğucan Haspolat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Trabzonspor'un Kasımpaşa ile prensip anlaşmasına vardığı Doğucan Haspolat günün en çok merak edilen isimlerinden biri oldu. Kasımpaşa ile özellikle sezonun ikinci yarısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doğucan Haspolat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sezonu şampiyon tamamlayan ve önünde uzun ve yeni bir dönem bulunan Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo mavililer belki de 50 maçın üzerine çıkacak mesaisini tam anlamıyla bir savaşa dönüştürecek, verim alabileceği ve mücadeleci bir takım ortyaa çıkarmak amacında. Bu nedenle de birçok isim ve kulübüyle temaslarını sürdürüyor. Bugüne kadar çok dillendirilmeyen ancak gizliden gizliden yürütülen Doğucan Haspolat transferinde artık sona gelindi. Fırtına, Kasımpaşa ile prensip anlaşmasına varırken oyuncunun da biletlerini alarak Türkiye'ye davet etti. Genç futbolcu adının transfer haberlerine konu olması sonrasında günün en çok araştırılan isimlerin başında geliyor. Peki, Doğucan Haspolat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Doğucan Haspolat kimdir?

Kasımpaşa'da futbol oynayan ve Türkiye Ümit Milli Takım formasını da giyen Doğucan Haspolat 11 Şubat 2000 tarihinde Hollanda'nın Rotterdam şehrinde doğdu. Çok sayıda Türk'ün bulunduğu şehirde büyüyen ve yaşayan genç futbolcu 22 yaşında. Boyu ise 1.77 metre. Futbola gelecek sezon yeniden Eredivisie'de mücadele edecek olan Rotterdam Excelsior'un alt yapısında başladı. Şimdi ise kariyerini İstanbul'da sürdürüyor.


doğucan haspolat


Doğucan Haspolat hangi takımlarda oynadı?

Sezonun flaş transferlerinden birine imza atmak üzere olan Doğucan Haspolat bugüne kadar sadece iki takımın formasını terletti. İlki doğduğu şehir olan Rotterdam'ın temsilcilerinden Excelsior ve Kasımpaşa. Kariyerinde 138 maçı bulunan genç futbolcu 6 gol atıp 8 de asist yaptı.


Doğucan Haspolat hangi mevkilerde oynuyor?

Başarılı futbolcu geride kalan sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa'nın gösterdiği çıkışta büyük rol sahibiydi. Adından söz ettirmeyi başaran 22 yaşındaki futbolcu istikrarlı bir görüntü de çizdi ve orta sahada takım arkadaşlarına büyük bir konfor alanı yaratayı başardı. Ön libero, merkez orta saha ve sağ bek mevkilerinde forma giyebiliyor.


doğucan haspolat


 

Doğucan Haspolat Milli Takımı kariyeri

Transfer gündeminin en sıcak isimlerinden biri olan Doğucan Haspolat kariyerinde ilk olarak Hollanda U17 Milli Takımı formasını giydi. Kees ve Wonderen döneminde Portakallar için mücadele etti. 14 kez bu kategoride oynadı. Ardından da U18 kategorisinde ter döktü. 6 maça çıkıp 1 gol kaydetti. Tolunay Kafkas'ın döneminde ise Türkiye Ümit Milli Takımı'na çağırıldı ve 5 karşılaşmada oynadı. 

doğucan haspolat ali dursun

doğucan haspolat ali dursun

Doğucan Haspolat'ın temsilciliğini dünyaca ünlü menajer Ali Dursun üstleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.