Domenec Torrent'in günleri sayılı! Eğer kazanamazsa...

Domenec Torrent'in günleri sayılı! Eğer kazanamazsa...
Lider Trabzonspor'un çok gerisinde kalan ve son hafta ezeli rakibine de yenilip topladığı puan geriye düşen Galatasaray'da Domenec Torrent'in günleri de sayılı. Fatih Terim'in yerine gelen deneyimli teknik direktör Alanyasppor maçından da galibiyetle ayrılamazsa yerine yeni bir ismin getirilmesine kesin gözle bakılıyor.

Milyonlarca euroluk transfer harcamasıyla girdiği 2021-2022 sezonunda Fatih Terim ile istediği sonuçları elde edemeyen Galatasaray'da Domenec Torrent göreve getirilmişti ancak işler beklendiği gibi gitmedi. Kariyeri boyunca çıktığı maçlarda toplamda 1.78 puan ortalaması tutturan İspanyol teknik adam sarı kırmızılılarla başladığı yeni yolculukta henüz galibiyetle tanışamadı. Taraftarların da yönetim başta olmak üzere tepki göstermeyi sürdürdüğü süreçte eğer Torrent Alanyaspor karşısından da puansız ayrılırsa yerine yeni bir isim getirilecek.


 

Küme düşme hattında

Tarihinde en kötü sezonunu yaşayan Galatasray'da Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent beklenen coşkuyu yaratamadı. Çıktığı 2 maçta puan alamazken Trabzonspor karşısında da 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan son 6 dakikada yediği 2 golle 2-1 uenik ayrıldı. Fatih Terim'in gidişi sonrasında öfkelenen tribünler ise bu mağlubiyet sonrası eleştirilerin ve tepkilerin dozunu artırdı. Giresunspor, Hatayspor ve Kasımpaşa'ya da yenilen Aslan, zorlu Alanyaspor deplasmanından da 3 puan çıkaramazsa ayrılık kesin gözüküyor. Zira puan tablosunda da işler istendiğ gibi değil. Küme düşme hattı ile sadece 3 puan kaldı.


Torrent güveniyor

Fatih Terim'den koltuğu devralan Domenec Torrent, Galatasaray'ın başında çıktığı 3 lig maçında da yenilgi gördü. Lige verilen ara sonrasında Alanyaspor'a konuk olacak sarıkırmızılılarda Torrent'in kötü sonuçlar yüzünden geleceği sorgulanıyor ancak İspanyol teknik adam takımı toparlayacağını düşünüyor. Antrenman sayısını ikiye çıkaran Torrent, Alanya karşısında kazanıp moral ve zaman kazanmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.