Dominik Livakovic Fenerbahçe'den ayrılacak mı? İşte son durum...

Dominik Livakovic Fenerbahçe'den ayrılacak mı? İşte son durum...
Trabzonspor maçında yaşananlardan olaylar sonrasında İstanbul'a oynamak istemediği iddia edilen Dominik Livakovic'in durumu merak konusu. Peki, Dominik Livakovic Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Son durum haberimizde yer almaktadır.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı derbide hem sakatlanmasının ardından kendisine atılan maddeler hem de karşılaşma sonrası yaşanan saldırılar sonrasında İstanbul'a dönmek istemediği iddia edilen Dominik Livakovic herkesi şoke etmişti. Hırvatistan Milli Takımı'nda görev yapan deneyimli file bekçisi için taraftarlar da süreci sabırsızlıkla takip ediyor.

Ailesinden tam destek

Zaman zaman eleştirilse de performansıyla takımına önemli bir katkıda bulunan Dominik Livakovic, şampiyonluk mücadelesinde adından söz ettirmeyi başardı. Ancak son karşılaşmada yaşananlar nedeniyle İstanbul defterini kapattığı iddia edilmişti. Hırvat eldiven ailesinden de tam destek geldi. Yakın bir zamanda Türkiye kariyerinin sonlanabileceği konuşuluyor.

Yönetim seferber oldu

Sezon başında 9.5 milyon euroya transfer edilen Dominik Livakovic için Fenerbahçe yönetimi elinden geleni yapıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal da öğrencisinin düşüncelerini değiştirebilmek adına yoğun mesai harcıyor. Ailesi ve kendisine güvence vererek İstanbul'da çok daha güvende olabileceklerini anlatmayı sürdürüyor. Tecrübeli kalecinin kararı merakla bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.