Dünya Kupası üç maçla devam ediyor - Günün programı

Dünya Kupası üç maçla devam ediyor - Günün programı
Rusya'da devam eden Dünya Kupası'nda H Grubu'nda oynanacak maçlarla ilk müsabakalar tamamlanacak. Bugün oynanacak üç mücadele futbol severleri ekran başına toplayacak. Peki hangi maç saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

Dün G Grubu'nda tamamlanan müsabakaların ardından H Grubu'nda bugün birbirinden zorlu iki maçla Dünya Kupası heyecanı kaldığı yerden devam edecek. Ayrıca fikstür yeniden A Grubu'na dönecek ve turnuvanın ikinci maçları da başlamış olacak.

Günün ilk karşılaşmasında Kolombiya ile Japonya karşı karşıya gelecek. Güney Amerika'nın en önemli temsilcilerinden biri olan Kolombiya ile Asya devi Japonya'nın kıyasıya mücadelesine sahne olacak mücadele saat 15.00'te başlayacak. Galatasaray'ın bonservisi almaya çok yakın olduğu Japon futbolcusu Yuto Nagatomo'nun müsabakaya ilk 11'de çıkmasına kesin gözle bakılıyor.

H Grubu'nun ikinci maçında ise Polonya ile Senegal kozlarını paylaşacak. Afrika'nın yükselen değeri Senegal süper yıldızlarıyla rakibini yenmenin planlarını yaparken Polonya ise Lewandowski önderliğinde Rusya'ya galibiyetle merhaba demek istiyor. Geçen sezon Bursaspor'da kiralık oynayan Moussa Sow ile Alanyaspor'un orta saha oyuncusu Gassama Senagal kadrosunda yer alıyor.

Ev sahibi Rusya turnuvaya başladığı 5-0'lık galibiyetin ardından ilk maçını Uruguay'a karşı şanssız bir şekilde kaybeden Mısır ile karşılaşıyor. İlk mücadelede alınan sonuç her ne kadar umut verici olsa da Mısır karşısındaki sınav kader belirleyici bir rol üstlenecek. Afrika temsilcisinde ise Uruguay karşısında oynayamayan Mohamed Salah bugün sahada olacak. İkinci maçlar öncesinde Rusya'nın 3, Mısır'ın 0 puanı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.