Dünya Kupası'nda günün programı - Gruplardan hangi takımlar ikinci tura yükselecek?

Dünya Kupası'nda günün programı - Gruplardan hangi takımlar ikinci tura yükselecek?
Dünya Kupası'nda bugün E ve F grubunda maçlar bugün tamamlanacak. Gruptan çıkma ihtimali olan takımlar hangileri? Maçlar saat kaçta oynanacak? Editörlerimizin tahmin ve yorumları...

  4 takımında gruptan çıkma ihtimali bulunduğu F grubunda ise bugün saat 17:00'de Almanya - Güney Kore, Meksika - İsveç mücadeleleri oynanacak. E grubunda 3. maçlar öncesi Brezilya ve İsviçre 4'er puanda, Sırbistan ise 3 puanda bulunuyor. Gruptan çıkma şansı bulunmayan Kosta Rika ise henüz puanla tanışamadı. Bugün saat 21:00'de Brezilya - Sırbistan, İsviçre - Kosta Rika mücadeleleri oynanacak. İşte gruptan gruptan çıkanları belirleyecek ihtimaller... 

Brezilya - Sırbistan
Bu mücadelede sambacılar yenilmediği  takdirde gruptan çıkmayı başaracak. Sırbistan'ın ise gruptan çıkmak için galibiyetten başka şansı yok. 

İsviçre - Kosta Rika
İsviçre bu maçı kazandığı veya beraberlikle ayrıldığı  taktirde diğer maçın sonucuna bakmadan gruptan çıkacak. İsviçre, Kosta Rika'ya kaybeder, Brezilya - Sırbistan maçı berabere biterse, İsviçre turnuvaya veda eder. Ancak Brezilya veya Sırbistan'dan biri galip gelirse, İsviçre, Kosta Rika önünde kaybetse bile gruptan çıkar. 

Almanya - Güney Kore
F grubunda ise işler biraz karışık. Son şampiyon Almanya, bugün saat 17:00'de F grubundaki son maçında Güney Kore ile karşı karşıya gelecek. Almanya en az 2 farklı skorla galip gelirse, diğer maçın sonucuna bakmadan gruptan çıkma hakkı kazanacak. Güney Kore'nin tek şansı kazanıp diğer maçta İsveç'in Meksika'ya yenilmesini beklemek.

Meksika - İsveç 
Grubun diğer mücadelesinde Meksika ve İsveç karşı karşıya gelecek. Bu mücadelede Meksika'ya gruptan lider çıkmak için 1 puan yeterli olacak. İsveç ise en az 2 farklı skorla galip gelirse, diğer maçın sonucuna bakmadan gruptan çıkma hakkı kazanacak.

EDİTÖR TAHMİNLERİ
Burak Zihni
E GRUBU
Brezilya, Sırbistan karşısında galip gelir ve gruptan çıkar. İsviçre ise Kosta Rika karşısında beraberlik alır ve gruptan çıkar
F GRUBU
Almanya Güney Kore karşısında rahat ve farklı kazanarak gruptan çıkar. Meksika'da İsveç karşısında galip gelir

Anıl Boduç
E GRUBU
Kosta Rika İsviçre karşısında galip gelerek, kupada ilk puanlarını alacak. Brezilya ve Sırbistan berabere kalarak, bu sonuçlarla gruptan birlikte çıkarlar.

F GRUBU
Almanya farklı kazanır ve gruptan çıkar. Meksika'da İsveç önünde kazanarak 9 puanla lider çıkar.

Ertuğrul Kalkan
E GRUBU
Brezilya ve İsviçre maçlarını kazanıp bu gruptan çıkmayı başarır. 
F GRUBU
Almanya turnuvaya süpriz bir mağlubiyetle başladı ve ikinci maçı son anlarda bulduğu golle kazandı. Bu maçta farklı kazanmalarını ve turnuvada ağırlığını hissettirmeye başlayacağını düşünüyorum. Meksika ise turnuvanın en keyif veren takımlarından biri olarak, İsveç önünde de kazanır ve puan kaybı yaşamadan 2.tura kalır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.