Dusko Tosic resmen Guangzhou R&F'de

Dusko Tosic resmen Guangzhou R&F'de
Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği ve performansıyla herkesi memnun bırakan Sırp yıldızı Dusko Tosic Guangzhou R&F'ye imza attı. Tecrübeli stoper için KAP bildirimi gerçekleşti.

Beşiktaş bir stoperinden daha önemli bir bonservis elde edecek gibi görünüyor. Ersan Gülüm, Marcelo ve Atınç Nukan ile kasasını dolduran siyah beyazlılar şimdi de bedavaya aldığı Dusko Tosic'i Çin'e sattı. Beşiktaş'ın üst üste kazandığı iki şampiyonluktaki aslan paylarından da birine sahip olan Sırp oyuncu 100 maçta 7 gol atıp 5 de asist yaptı. Tosic özellikle geçen sezon siyah beyazlılarda önemli bir performans sergilemişti.

Bu arada Beşiktaş Tosic'in transferini KAP'a bildirerek şu açıklamayı yaptı;

“Profesyonel Futbolcu Dusko Tosic'in transferi konusunda Guangzhou R&F Football Club ile görüşmelere başlanmıştır.”

Sırbistan Milli takımı'nda da forma giyen 33 yaşındaki Dusko Tosic'in Beşiktaş'a yaklaşık 5 milyon Eurokazandırması bekleniyor.

dusko tosic

Tosic'ten veda mesajı
Beşiktaş'ta önemli işlere imza attıktan sonraki yeni durağı Çin olan Tosic siyah beyazlı camiaya ve taraftara şu sözlerle veda etti; "Nereden başlayacağımı bilmiyorum.Bu kulüp ve taraflarlar için ne desem çok az 3 yıl boyunca türkiyenin en büyük kulübü olan bjk forması giymek ve bu büyük taraflarlar önünde maçlara çıkmak benim için her zaman gurur vericiydi.Lütfen bu sene şampiyon olamadığımız için üzülmeyin biz takım olarak elimizden gelen herşeyi yaptık, maalesef başaramadık.Bu kulüp ve bu taraflar herşeyin en iyisini hakediyor.Sİz bu takımın,teknik direktörünün ve kulüp başkanının her zaman arkasında durun.Siz her zaman iyi ve kötü zamanımda arkamda durdunuz onun için sizlere çok teşekkür ediyorum.Her maça sizin bu manevi desteğinizle çıkmam , içimdeki bjk sevgisini gittikçe büyüttü.Bu sevgiyi her maça çıktığımda ortaya koymaya çalıştım.Beşiktaş benim için bir aile gibi oldu gidiyorum lakin uzaktada olsam içimdeki beşiktaş sevgisi her zaman kalacak uzaktanda olsa sevmeye devam edeceğim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.