Eddie Newton'dan ilk transfer hamlesi! O ismi istiyor... Sevgilisi de Türk

Eddie Newton'dan ilk transfer hamlesi! O ismi istiyor... Sevgilisi de Türk
Gelecek sezona Eddie Newton ile hazırlanan ve yeni bir döneme giren Trabzonspor'da transfer çalışmaları da başladı. İngiliz çalıştırıcının portföyü üzerinden ilerlemesi beklenen stratejideki en önemli isin ise Ethan Ampadu. Devre arasında da gündeme gelen ve durumu takip edilen Gallerli oyuncu için girişim yapılacağı öğrenildi. Sakatlık durumuna göre genç stoperin takıma kazandırılması için çaba gösterilecek.

Yıllarca formasını giyip antrenörlüğünü yaptığı Chelsea'den Trabzonspor'a oyuncu getireceği her fırsatta dile getirilen Eddie Newton ilk seçimini Ethan Kwame Colm Raymond Ampadu'dan yana kullanıyor. Gallerli genç futbolcunun kiralanması hususunda bağlantılarını ortaya koyacak olan İngiliz çalıştırıcı, farklı isimler için de görüşmeler yapacak. Sakatlığı bulunan Ampadu'nun güncel durumuna da önem verilecek. Bu sezon RB Leipzig'in kiraladığı 19 yaşındaki stoper sadece 7 maçta forma giyebildi.

Sevgilisi Türk
Ethan Ampadu Trabzonspor'a yabancılık çekmeyecek. Newton ile tanışıklığının yanısıra diğer yandan sevgilisi de Türk. Bu sebeple Türk yemeklerine de aşina bir isim. Her ne kadar henüz bunu sosyal medya hesabından yayınlamasa da Türk yenge birçok fotoğraflarını paylaşıyor. Onun futbol maçlarını tribünden izliyor. İstanbul'a da geliyor. Ampadu Türk yemeklerine de aşina. Eğer imza atarsa çok da yabancı olmadığı bir ülkeye gelecek. Genç savunmacının çok sayıda da Türk arkadaşı bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.