Eddie Newton yarın geliyor

Eddie Newton yarın geliyor
Trabzonspor'un teknik kadroya yaptığı dünyaca ünlü transfer Eddie Newton yarın Türkiye'de olacak. Hüseyin Çimşir'in yardımcılığını üstlenecek olan İngiliz çalıştırıcı birçok konuda da yetki alacak.

Ahmet Ağaoğlu ve yönetimin Hüseyin Çimşir'e fayda sağlayabileceğini düşündüğü Eddie Newton ile anlaşmasından sonra İngiliz antrenör yarın Türkiye'ye gelmek için yola çıkacak. Fırtına'da yardımcı antrenörlüğün yanısıra altyapıdan izlenecek oyuncular ve kurulacak yeni sistem için geniş yetkilerle donatılacak olan Newton, adeta devrim yapmak için kolları sıvayacak.

 

Eddie Newton kimdir?

Futbolculuk hayatında Chelsea, Cardiff, Birmingham, Oxford United, Barnet ve Hayes FC'de forma giyen Eddie Newton, 2008'de antrenörlük kariyerine başladı. 48 yaşındaki antrenör Roberto Di Matteo ile 176 maçta yer aldı. Guus Hiddink'in yanında ise 27 karşılaşmaya çıktı. Chelsea'nin gözlemci ekibinde de yer alan Newton, mevcut teknik direktör Lampard'ın da yardımcılarından birisi. Eşi Türk ve İsveç vatandaşı. Türkiye'ye de gelen İngiliz koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da forma hediye etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.