Edgar Ié Trabzonspor'da kalacak mı yoksa gidecek mi

Edgar Ié Trabzonspor'da kalacak mı yoksa gidecek mi
Trabzonspor'un Yusuf Yazıcı transferinde takasla haklarını satın aldığı Edgar Ié'nin durumu merak ediliyor. Benin asıllı Portekizli savunmacı takıma katılacak mı yoksa gönderilecek mi? İşte detaylar...

Türk futbol tarihine geçen bir satışla Yusuf Yazıcı'yı Lille takımına gönderen Trabzonspor'da anlaşmanın içerisinde bulunan Edgar Ié'nin haklarının satın alınması taraftarları da arayışa itti. Takımda bulunan yabancı stoperler sebebiyle bu mevkiye Edgar'ı dahil edip etmeyeceği merak konusu olan  Fırtına kararın ıverdi.

Fırtına, Yusuf'un Lille transferi için yaptığı anlaşmada, bir takasın altına imza attı ve stoper Edgar Miguel Le'yi bedelsiz olarak aldı. Lille'in 2017'nin temmuz ayında Portekiz ekibi Belenenses'ten 3.5 milyon euro'ya transfer ettiği Le, geçen sezonun devre arasında Nantes'a kiralandı. Lille'deki ilk sezonunda 37 maça ilk 11'de başlayan Le, geçen sezonun ilk yarısında ise 10 karşılaşmada görev aldı. Daha sonra Nantes'a kiralanan Edgar Miguel Le, burada da 11 maçta forma giydi. Elinde 5 stoper olan Fırtına'nın Le'yi bir takıma kiralayacağı belirtildi.

Fotomaç 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.