Edin Dzeko'dan Fenerbahçe'ye yeni forvet önerisi

Edin Dzeko'dan Fenerbahçe'ye yeni forvet önerisi
Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de performansıyla adından söz ettiren Edin Dzeko, sarı lacivertlilere yeni bir forvet önerisi sundu. 300 bin euro değerindeki oyuncunun geleceği parlak olarak gözüküyor.

Türkiye Kupası'nda Gaziantep FK'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Fenerbahçe, 3 kulvarda da iddiasını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin Boşnak forveti Edin Dzeko, kendisinden sonra takıma kazandırılabilecek yeni bir isim için yönetim ve teknik heyete kefil oldu. İşte detaylar...

Kahvic önerisi

Fenerbahçe'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko, Zeleznicar'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Kızılyıldız'da bulunan Aleksandar Kahvic'i önerdi. Stiliyle de kendisini andıran genç oyuncu hakkında bilgilerini ve fikirlerini sunan yıldız futbolcunun sözleri sonrasında listeye eklendi.

11 golde adı var

Kariyerinde OFK Belgrad, Maccabi Haifa, Graficar ve Internacional takımlarında forma giyen Aleksandar Kahvic, bu sezon 10 maçta 9 gol atıp 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Piyasa değeri 300 bin euro ve ilerleyen dönemde çok daha fazla değerlenmesi bekleniyor. Sezon sonu kontratı bitecek olan Kahvic, üst düzey bir pozisyon bilgisi ile de ön plana çıkıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.