Edin Visca durdurulamıyor

Edin Visca durdurulamıyor
Medipol Başakşehir'in Konyaspor'u 2-0 yendiği mücadelede takımının ikinci golünü atan Visca, bu sezon yaptığı katkıyla parlamaya devam ediyor. Boşnak futbolcu gol sayısını 11'e çıkarırken 12 asistiyle de göz kamaştırıyor.

Türkiye'ye ayak bastığı günden bu yana yakaladığı istatistiklerle adından söz ettiren Visca, şampiyonluk yolunda Medipol Başakşehir'in en önemli kozu olmayı sürdürüyor. Boşnak futbolcu genç yaşta geldiği kulübünde bu sezon 11 gol 12 asistlik bir performansa imza attı. Sezon başında Avrupa'nın kapısından dönen tecrübeli futbolcu, Konyaspor'u da boş geçmedi.

Maç kaçırmadı
Başakşehir’in istikrar abidesi Edin Visca, makine gibi çalışıyor, hiç teklemiyor... Bu sezonki 27. lig maçını da kaçırmayan ve 11’de olan Boşnak futbolcu, 3 haftalık milli aranın ardından kaldığı yerden devam etti. Konyaspor’u karşılaşma boyunca çok zorlayan Visca, 69. dakikada farkı 2’ye çıkartan ve bir anlamda rakibin direncini kıran golü attı. Sağ çaprazdan çok sert bir şutla ağları sarstı. Gol sayısını 11’e çıkartan Visca’nın 12 de asisti bulunuyor. 29 yaşındaki futbolcu takımını adım adım şampiyonluğa taşıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.