Edin Visca hüngür hüngür ağladı!

Edin Visca hüngür hüngür ağladı!
Pazar günü Galatasaray ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir fırsat tepen Başakşehir'de Edin Visca da gördüğü kırmızı kartla oyundan atılmış ve cezalı duruma düşmüştü. Boşnak oyuncunun soyunma odasına gittikten sonra hüngür hüngür ağladığı öğrenildi.

Hem saha içi hem saha dışındaki karakteri ile herkesin takdirini kazanan ve bu güne kadar hiç kırmızı kart görmeyen Edin Visca pazar akşamı bir ilk yaşamıştı. Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartla Antalyaspor karşısında da oynayamayacak olan Bosnalı oyuncunun daha önce sarı kart cezası dahi bulunmuyordu.Boşnak yıldız, kritik mücadelede gördüğü kartın ardından büyük üzüntü yaşadı. Sakince soyunma odasına giden başarılı futbolcunun gözyaşlarını tutamadığı ve hüngür hüngür ağladığı öğrenildi. Visca’yı çok üzen kırmızın kartın perde arkasında inanılmaz rakamlar var.

 

İşte o rakamlar

● Başakşehir formasıyla çıktığı 262 lig maçında hiç cezası nedeniyle takımını yalnız bırakmamıştı. İlk kez cezalı duruma düştü...

● Süper Lig’de 8. sezonunu geçiren Visca; bugüne kadar sadece 11 maç kaçırdı. Başakşehir bu dönemde ligde 273 karşılaşma oynadı, Visca bunların 262’sinde forma giydi.

● Ligde 262 karşılaşmanın 232’sinde ilk onbirde sahaya çıktı ve bu maçların 180’inde 90 dakika forma giydi.

● Kırmızı kart gördüğü Galatasaray maçına kadar; 27 Ağustos 2017 ile 28 Haziran 2020 arası üst üste 95 lig maçında da oynadı.

● Süper Lig’de kendi rekoru; 21 Nisan 2013 ile 11 Ağustos 2017 arasında üst üste tam 108 lig maçını da kaçırmadı.

● Şu an faal futbolcular arasında ligde üst üste en çok maça çıkma rekoru 2 kez ile Visca’ya ait.

● Süper Lig tarihinde ise 108 maçlık serisiyle, üst üste en çok maçta forma giyen 11. isim. Ayrıca yabancı futbolcu olarak tek isim! Lig rekoru; 13 Mart 1960/30 Ocak 1965 arası üst üste 155 maçı kaçırmayan Göztepeli Gürsel Aksel’e ait.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.