Edin Visca Sivasspor maçında oynayacak mı? Trabzonspor'da son durum!

Edin Visca Sivasspor maçında oynayacak mı? Trabzonspor'da son durum!
Cuma günü Süper Lig'in ikinci yarısının açılış maçında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u evinde 1-0 yenerek hem puanını 49'a çıkaran hem de en yakını rakibiyle farkı 10'a yükselten Trabzonspor'da gözler Demir Grup Sivasspor karşılaşmasına çevrildi. Elbette gözler yeni transfer Edin Visca'da olacak. Bosnalı oyuncunun durumu sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Edin Visca Sivasspor maçında oynayacak mı? Trabzonspor'da son durum haberimizde.

İttifak Holding Konyaspor'un evinde Demir Grup Sivasspor'a yenilmesi sonrasında farkı yeniden çift hanelere çıkan Trabzonspor'da liderliğin pekiştirilmesinin sevinci yaşanıyor. Taraftar da günden güne şampiyonluğa daha da fazla inanmayı sürdürüyor. Devre arası transfer döneminde henüz rakipleri herhangi bir imza atmamışken iki oyuncu birden kadroya dahil edildi. Kouassi Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahilleri kampında bulunurken Edin Visca'nın durumu merakla bekleniyor. Peki, Edin Visca Sivasspor maçında oynayacak mı? Trabzonspor'da son durum haberimizde.



Visca ilk 11'de olabilir!

Süper Lig'de yer aldığı günden bu yana adını istatistiklerin zirvesine yazdırmayı başaran Edin Visca'nın transferini tamamlayan bordo mavililerde Abdullah Avcı anlaşma sağlanması konusunda çok ısrar etmişti. Yıllarca baba oğul ilişkisi bulunduğu Boşnak futbolcuyla yeniden aynı çatı altında buluşan deneyimli teknik adam öğrencisinin lisansı çıkarılırsa yine tercihini kendisinden yana kullanabilir. Zira Nwakaeme'nin skor katkısının yanı sıra bu sezon 13 gole etki eden Visca bugüne kadar gösterdiği istikrarla dikkat çeken bir isim ve şu anda da formaya yakın gözüküyor. Sivas'ta oynanacak maçta ilk 11'de yer alması sürpriz olmaz. Bakasetas da transfer edildiği günün ardından Beşiktaş deplasmanına çıkmış ve formasını terletmişti.

Burak Zihni

edin visca trabzonspor

edin visca trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.