Edin Visca Trabzonspor'a transfer olacak mı? Menajerinden açıklama

Edin Visca Trabzonspor'a transfer olacak mı? Menajerinden açıklama
Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Trabzonspor'un ocak ayı transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililerin birçok isimle temas halinde olduğu bilinirken gündemin en sıcak durumdaki yıldızı ise Edin Visca. Boşnak futbolcunun uzun süredir adının bordo mavili taraftarlar tarafından heyecanla karşılanmıştı ancak menajeri kötü haber verdi.

Cristian Tello, Vela, Jankovic ve daha birçok ismi transfer listesinde bulunduran Trabzonspor yapacağı takviyeler konusundaki çalışmalarının meyvesini almak ve sezon sonunda ipi göğüslemek istiyor. İlk etapta gönderilecek isimlerin belirlendiği bordo mavililerde diğer yandan Gervinho'nun sakatlığı sonrasında yerine alınacak futbolcu da merak konusu. Hem sağ kanatta hem de Nwakaeme ile sol tarafta etkili bir ismi transfer etmek isteyen Abdullan Avcı'nın listenin başına Visca'yı yazdığı öne sürülmüştü. Uzun süredir adı Fırtına ile anılan Boşnak oyuncunun adının medyada yer alması taraftarları da heyecanlandırdı. Ancak yıldız futbolcunun menajerinden kötü haber geldi.


 


Gazeteler sürekli yazıyor

Deneyimli futbolcunun menajeri Nedim Hrapovic transfer iddialarına yönelik olarak yaptığı açıklamada; "Gazeteler ve haber siteleri sürekli bir şeyler yazıyor. Sadece dedikodu. Şu ana kadar bizimle kimse temasa geçmedi" dedi.


edin visca

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.