El Khayati'den Trabzonspor açıklaması!

El Khayati'den Trabzonspor açıklaması!
Transfer dönemine sancılı başlayan Trabzonspor'un gündeminde olduğu iddia edilen Abdenasser El Khayati geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ligin ikinci yarısında yapacağı takviyelerle şampiyonluk mücadelesi içerisinde yer almayı planlayan Trabzonspor'un Hollanda'da ADO Den Haag forması giyen Faslı futbolcu Abdenasser El Khayati ile ilgilendiği öne sürülmüştü. Bordo mavililerin tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için sarı yeşilli takımla hazırlık maçı düzenlediği ve son kararı Teknik Direktör Ünal Karaman'ın vereceği iddiaları basında yer almıştı.

Bu sezon performansıyla adından söz ettirmeyi başaran ve çıktığı 16 maçta 12 gol atıp 5 de asist yapan El Khayati Eredivisie'de ilk yarının ilk 11'ine seçilmişti. PSV ve Ajaxlı futbolcuların haricinde bu kadroda yer alan tek futbolcu olan deneyimli orta saha geleceği hakkında gazetemize konuştu.

el khayati trabzonspor

Trabzonspor büyük bir takım
Daha önce Dame N'Doye ile yollarını ayırmak isteyen bordo mavililere QPR'de oynadığı dönemde takas olarak önerilen El Khayati, bu kez ADO Den Haag formasıyla gerçekleştirebileceği transfer hakkında; 'Trabzon güzel bir şehir. Trabzonspor da önemli bir takım. Şampiyonluk mücadelesi içerisindeler. Eğer iyi bir teklif olursa elbette ilgilenirim' açıklamasında bulundu.

El Khayati'nin ön plana çıkan kişisel özellikleri
- Müslüman: Türkiye'ye bu konuda kolay uyum sağlayacaktır.
- Mütevazi bir yaşama sahip: Trabzon'da sürekli şikayet edilen renkli hayattan uzak profilinde sırıtmayacak bir isim.
- Takımdaki Afrikalı oyuncular: Trabzonspor kadrosunda birçok Afrikalı futbolcu bulunuyor. El Khayati için bu da bir avantaj olarak sayılabilir.
- Taraftarla iç içe: Futboluyla saha içinde konuşulan Faslı futbolcu taraftarla bir bütün olması ve iletişim kurmasıyla ön plana çıkıyor
- Baklava hayranı: Vakit buldukça Den Haag'daki Türk tatlıcısına gidiyor. 

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.