Elayis Tavşan yine Beşiktaş'ın gündeminde

Elayis Tavşan yine Beşiktaş'ın gündeminde
Kadrosunda bulunan sağ kanat oyuncularından Lens ve Gökhan Töre ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Ajdin Hasic'in yeni sezondaki durumu henüz netleşmedi. Siyah beyazlılar Avrupa'nın da olmadığı geçiş sezonunda kadrosunu iyi bir seviyeye çıkartmak adına çalışırken gündeme yine Elayis Tavşan geldi.

Yeni sezon transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta hücum hattına yapılacak takviyeler şimdiden taraftarları heyecanlandırdı. Cabral, Muleka ve Weghorst'un gündemde olduğu günlerde herkes bir an önce imzaların atılmasını bekliyor. Sol kanat sorununu çözmeye çok yaklaşan Kartal şimdi de sağ kanattaki rotasyonu tamamlamak adına kolları sıvadı. Lens ve Gökhan Töre'nin sözleşmesi uzatılmadı. Hasic'in durumu da henüz net değil. Geçen sezon yaşadığı sakatlık sonrasında henüz nasıl bir dönüş yapacağı meçhul. Ümraniyespor'da sadece 3 maçta ilk 11'de sahaya çıktı. Bu nedenle de kiralanabilir. Ghezzal'ı yedeklemek isteyen yönetim ve teknik heyet Elayis Tavşan'ı listesine aldı.


Geçen sezon olmamıştı

Annesi Türk, babası ise Surinamlı olan Elayis Tavşan için geçen sezon girişimlerde bulunan Beşiktaş, NEC Nijmegen ile bonservis konusunda anlaşmaya yakın bir noktada iken dönemin teknilk direktörü Sergen Yalçın'ın genç futbolcuyu veto etmişti. Gökhan Töre ile yola devam etme kararı alan Yalçın, deneyimli kanat oyuncusundan ise hiç faydalanamadı.


 

8 golde adı var

Geride kalan sezonda NEC Nijmegen formasıyla 34 maça çıkan 21 yaşındaki oyuncu 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Hollanda U21 kadrosunda da yer aldı ve 4 karşılaşmada 3 kez rakip fileleri sarstı. Ayrıca Beşiktaş bu transferde tek değil. İspanya, İtalya ve Belçika'da birkaç kulübün de devrede olduğu öğrenildi.

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.