Elayis Tavşan'a Feyenoord kancası

Elayis Tavşan'a Feyenoord kancası
Hollanda ligi Eredivisie'de oynayan Elayis Tavşan birçok Türk takımının listesine girmesine rağmen transferi gerçekleşmemişti. Genç oyuncu için Feyenoord görüşmelere başladı.

Sparta Rotterdam'da yetiştikten sonra Telstar ve NEC Nijmegen formalarıyla adından söz ettiren ve her geçen gün istatistiklerini daha da yukarı çeken Elayis Tavşan için daha önce Beşiktaş ve Galatasaray devredeydi ancak transferini tamamlayamamıştı. Süper Lig'in haricinde de pek çok takımın listesinde bulunan gurbetçi futbolcu bu sezon Hollanda U21 ile attığı gollerle de adını duyurmayı başarmıştı. Gelderland bölgesi temsilcisinde de başarılı bir dönem geçiren Elayis için son Avrupa Konferans Ligi finalisti Feyenoord oldukça istekli.



Malacia ve Sinisterra'yı Premier Lig'e gönderen Rotterdam temsilcisinde Orkun ve Senesi'nin ayrılığına da kesin gözle bakılıyor. Hatta Aursnes ve Pedersen'in de aynı ligden taliplerinin bulunması büyük bir revizyonun da beraberinde geleceğinin habercisi. Frank Arnesen'in baş rolünde bulunduğu transfer operasyonunda sıra Elayis Tavşan'a geldi.

elayis tavşan



Talibi çok

Süper Lig devlerinin yanı sıra doğduğu şehrin takımı Feyenoord'un da ilgilendiği genç kanat oyuncusu için Belçika ve İtalya'dan teklifler var. Kontratının bitmesine 2 sene kalan Elayis için kulübüyle ilk görüşme gerçekleştirildi. NEC Nijmegen'in beklentisinin 2.5 milyon euro seviyesinde olduğu öğrenildi.

Annesi Türk, babası Surinamlı olan Elayis Tavşan geçtiğimiz sezon ayın genç yeteneği ödülü almış, 34 maçta forma giyerek 7 gol ve 1 asist yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.