Elia Beşiktaş'a doğru! Son karar Sergen Yalçın'ın

Elia Beşiktaş'a doğru! Son karar Sergen Yalçın'ın
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Hollandalı futbolcu her an siyah beyazlılara imza atabilir. Maliyeti yönünden de cazip durumda bulunan Elia için son karar Sergen Yalçın'da.

Bu yıl maliyeti düşük ancak kaliteli bir kadro oluşturmaya çalışacak olan Beşiktaş'ın gündemine gelen isimlerden biri de Eljero Elia. Hollandalı futbolcu geçtiğimiz günlerde dönemin hocası Abdullah Avcı'nın kendisini sitediğini ancak transferin gerçekleşmediğini açıklamıştı. 33 yaşındali kanat oyuncusu için Siyah beyazlılar hala devrede. Elia'nın sezon sonu bitecek kontratı sonrası bonservis bedeli ödenmeden takıma kazandırılması bekleniyor.
 

Son karar Yalçın'ın

Beşıktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Yönetim bir yandan liglerin devamı halinde kalan 8 maçı düşünürken diğer taraftan gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Takvim'in haberine göre, özellikle bonservisi olmayan oyunculara yönelecek olan yönetim listenin en başına Başakşehirli Elia'yı aldı. Sezon sonunda serbest kalacak olan sol kanat oyuncusu için topun artık Sergen Yalçın'da olduğu öğrenildi. Yönetimin Hollandalı oyuncuyu transfer etmek istediği ancak son karar verilmeden önce Yalçın'ın görüşünün isteneceği öğrenildi.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.