Elvis Manu Galatasaray'ı darmadağın etti

Elvis Manu Galatasaray'ı darmadağın etti
Akhisarspor'un sezon başında Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı Elvis Manu Galatasaray mücadelesinin baş kahramanı oldu. Afrika asıllı Hollandalı futbolcu attığı gol ve yaptığı asistle fark yarattı.

Geçen sezon Ankara ekibiyle çıktığı 24 lig maçında  4 gol atıp 2 asist yapan Elvis Manu bu performansının yarısını 6 maçta yakaladı. Yeşil siyahlı takımın 26 yaşındaki futbolcusu çıktığı 6 mücadelede 2 kez rakip fileleri havalandırırken 1 golün de asistini üstlendi.  Dün oynanan ve Akhisarspor'un 3-0'lık galibiyetiyle sona eren Galatasaray maçında takım arkadaşlarının işini kolaylaştırıp sarı kırmızılılara zor anlar yaşatan Elvis Manu önce 51. dakikada golü attı, ardından da 79. dakikada Güray'ın sayıya çevirdiği penaltıda asist yaptı.

Gol sonrası oyun döndü


Hollandalı futbolcu karşılaşma sonrasıdna yaptığı açıklamada; Herkes sahada ne yapacağını biliyordu. Golü attık ama malesef sayılmadı. Top onlardaydı ancak şans bulacağımızı ve gol atacağımızı tahmin ediyorduk. 1-0'dan sonra oyunun lehimize döndüğünü düşündük. Öyle de oldu. Bulduğumuz alanları değerlendirerek golleri sıraladık. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.