Emil Breivik'in menajeri Galatasaray mı yoksa Trabzonspor için mi geldi?

Emil Breivik'in menajeri Galatasaray mı yoksa Trabzonspor için mi geldi?
 DAMGA Editörü
Devre arasını hareketli geçirmesi beklenen iki ezeli rakip Galatasaray ve Trabzonspor için flaş bir iddia ortaya atıldı. İki kulübün gündeminde bulunduğu öne sürülen Emil Breivik'in menajerinin İstanbul'a geldiği yazıldı. İşte detaylar...

Son dakika Galatasaray ve Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig'de devam eden şampiyonluk yarışının yanı sıra transferde de hareketli saatler başladı. Kasım ayı olmasına rağmen takımlar şekillendirdikleri listeler üzerinden görüşmelerini sürdürüyor. Dün akşam saatlerinde ise flaş bir iddia ortaya atıldı. Daha önce adı Galatasaray ile de anılan Emil Breivik'in menajerinin İstanbul'a geldiği öne sürüldü. Diğer yandan Trabzonspor'un da ilgisinin bulunduğu yönünde bilgiler paylaşıldı. Peki, Emil Breivik'in menajeri Galatasaray mı yoksa Trabzonspor için mi geldi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Okan Buruk çok beğendi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Burul, sezon başında Molde ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön elemesinde izlediği Norveçli futbolcuyu çok beğendiğini ve mümkün olması halinde kadrolarına katmaları gerektiğini söylemiş ancak bu talep yönetimden karşılık bulmamıştı. Aynı bölgeye Tottenham'dan Tanguy Ndombele kiralanmıştı. Fransız futbolcunun performansının dip noktadan dahi aşağıda olması nedeniyle ayrılık kararı alındı ve rota genç isme çevrildi. Eğer maddi şartlar karşılanırsa 23 yaşındaki futbolcu İstanbul'da oynamaya sıcak bakıyor.

Trabzonspor'un da adı geçiyor

Her ne kadar Galatasaray orta saha için düşünse de Trabzonspor'un da Emil Breivik konusunda devrede olduğu ve transferi bitirebilmek için görüşmelerde bulunduğu iddia edildi. Ertuğrul Doğan'ın İstanbul'da bulunan ofisinde gerçekleşmesi muhtemel bir görüşme, sürecin seyrini de değiştirebilir. Ancak şu ana kadar bordo mavililerle ilgili olarak şu anlık somut bir bilgi yok.

Emil Breivik kimdir?

Tam adı Emil Varhaugvik Breivik olan Emil Breivik, 11 Haziran 2000 tarihinde Norveç'in Gossen kentinde doğdu. 23 yaşındadır. 1.80 metre boyundaki oyuncu kariyerinde stoper, ön libero ve merkez orta saha olarak oynamıştır. Futbol hayatına doğduğu şehrin takımmı olan Gossen IL'de başlamış ve 2014-2019 yılları arasında şu anda formmasını giydiği Molde alt yapısında geçirmişti. 2019-2020'de a takıma yükseldi. Raufoss'a iki kez kiralanmasının ardından 3 yıldır mavi beyazlı kulüp için ter döküyor. Güncel piaysa değeri 2.8 milyon euro. Molde ile 1 Norveç ligi ve 1 Norveç Kupası sevinci yaşadı. Sağ ayağını etkili olarak kullanabilmektedir. İlk milli davetini bu sezon aldı. Ülkesinin ilerleyen yıllarda yıldızının en çok parlayacağına inanılan isimler arasında gösteriliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.