Emir Umit kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı Transfermarkt bilgileri

Emir Umit kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı Transfermarkt bilgileri
Devre arası transferi için kolları sıvayan Beşiktaş'ta gündeme gelen son isim Emir Umit oldu. 19 yaşındaki genç oyuncu kulübü ile olan sözleşmesini feshederek serbest statüye geçti. Peki Emir Umit kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Son haftalarda aldığı sonuçlarla muhteşem bir çıkış yakalayan Beşiktaş'ta transfere de hız verildi. Siyah beyazlılar Kosovalı Emir Umit'i kadrosuna katabilmek için çalışmalar başladı. Bir süredir takip edilen genç oyuncu için forma giydiği Llapi yüksek bonservis bedeli istemişti. Bugün ise flaş bir gelişme yaşandı ve Emir takımı ile olan sözleşmesini alacaklarına karşılık olarak feshetti. Şimdi ise gözler siyah beyazlılarda. Transferin gerçekleşebilmesi için çok az bir süre ve aşama kaldı. Peki Emir Umit kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı Transfermarkt bilgileri haberimizde.
 


Gelecek vaad ediyor

Kosova ve Arnavutlluk'tan son dönemde çıkan birçok oyuncu önemli takımlarda forma giymeye başladı. Emir Umit de geleceğin yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Boyu 1.87 olan Emir, iki ayağını da kullanabiliyor. Ayrıca stoper olmasına rağmen ön libero ve orta saha da oynayabiliyor. Bu durum alternatifli bir kadro oluşturma çabasında olan Abdullah Avcı'nın da işine gelecek. Kosova U21 Takımı'na da alınması beklenen Emir Umit'e Türkiye'den Beşiktaş dışında başka kulüplerin de talip olduğu öğrenildi.


Emir Umit kimdir?

19 yaşında. 28 Nisan 2000'de Belçika'nın Namur kentinde doğan Emir Umit, Olympique Farciennes Chatelet ve UR Namur'da forma giydi. Profesyonel olarak ise FC Llapi'de kariyerine başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.