Emmanuel Mas'a iki alternatif

Emmanuel Mas'a iki alternatif
Dün düzenlediği basın toplantısında takımın en önemli oyuncularından Emmanuel Mas'ın ayrılmak istediğini belirterek 'Giderse kesin takviye yapacağız' açıklamasında bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Arjantinli oyuncunun alternatifini belirleyerek iki ismi yönetime sundu.

Arjantin Milli Takımı'nda oynamak istediğini dile getirerek Trabzonspor'dan ülkesinin dev kulüplerinden Boca Juniors'a transfer olmaya sıcak baktığını açıklayan Emmanuel Mas'ın yerine gelecek isimler merak ediliyordu. Teknik direktör Rıza Çalımbay milli sol bekin boşluğunu iki Türk isimden biri ile dolduracak.

Trabzonspor'da Mas'ın devre arasında Boca Juniors'a transferine kesin gözüyle bakılırken, tecrübeli teknik adamın kafasında iki yerli sol bek olduğu öğrenildi. Çalımbay'ın Akhisar Belediyesporlu Ömer Bayram ile alternatif olarak Antalyasporlu Sakıb Aytaç'ı listeye yazdığı öğrenildi. 26 yaşındaki Ömer, bu sezon 13 maçta bin 116 dakika forma giydi ve 1 gol attı. Kulübü ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan 1.75 boyundaki sol bek için Ege ekibinin kapısı çalınacak. Antalyaspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 26 yaşındaki Sakıb ise bu sezon 16 karşılaşmada bin 250 dakika oynadı ve 2 asist yaptı.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.