Enis Bardhi koptu geliyor! KAP açıklaması bugün

Enis Bardhi koptu geliyor! KAP açıklaması bugün
Orta saha arayışını sürdüren Trabzonspor mutlu sona ulaştı. Son transferini Trezeguet ile yapan ve o günden bu yana suskun kanal Fırtına, 3 milyon euroya el sıkıştığı Levante'den Enis Bardhi'yi Türkiye'ye getiriyor.

Ahmetcan'ı Hollanda devi Ajax'a yollamak üzere olan Trabzonspor'da kadro güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Bordo mavililer genç oyuncudan gelen paranın büyük bir bölümünü yine transfere ayırırken Enis Bardhi için yapılan görüşmelerden olumlu yanıt alındı. Kuzey Makedonyalı oyuncuyla da el sıkışan bordo mavililer, 3 milyon euro ödeyeceği ispanyol ekibine bu tutarı 3 taksitle vermesi bekleniyor. 5 senedir La Lig'da forma giyen ve 148 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu 23 gol ve 13 asitlik performans sergiledi. KAP açıklamasının da bugün yapılması yüksek ihtimal. Dün yazışmaların tamamlanmaması üzerine bildirimin bugüne kaldığı öğrenildi.


 

Listeye adı yazdırılacak

Levante’nin küme düşmesinin ardından ayrılma kararı veren Bardhi’nin kısa sürede Türkiye’de olması ve Trabzonspor’la antrenmanlara çıkması bekleniyor. Bordo-Mavililer, Enis Bardhi transferi için KAP duyurusu yapmaya hazırlanırken, oyuncunun adı Kopenpag maçları öncesi UEFA’ya verilecek listeye yazdırılacak.

enis bardhi

Türklerin takımında oynadı

Trabzonspor'un yeni transferi Enis Bardhi, vatandaşı olduğu Kuzey Makedonya'nın yanı sıra İsveç'te oynadığı takım olan KSF Prespa Birlik nedeniyle Türklere bir hayli yakın. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önce formasını giydiği ve adını duyurduğu kulüpten Macarsitan devi Ujpest'in yolunu tutmuş ve akabinde de La Liga'da Levante'de oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.