Erencan Yardımcı için Süper Lig devi devrede!

Erencan Yardımcı için Süper Lig devi devrede!
Pendikspor formasıyla adından söz ettiren Erencan Yardımcı, birçok kulübün radarında. En istekli takım ise Süper Lig'in dev takımlarından Trabzonspor.

Bu sezon çok kısıtlı bir süre alsa da attığı gollerle adından söz ettirmeyi başaran Erencan Yardımcı için devre arasında birçok kulüp devreye girmiş ancak bonservisinin bulunduğu Eyüpspor'un beklentisi yüksek olunca anlaşma sağlanamamıştı. Genç forvet kendisini daha çok geliştirmek ve direkt oynayabileceği bir ekipte forma giymek isterken özellikle gelecek sezon uygulanacak yeni kontenjan kuralı nedeniyle Süper Lig devleri ellerini çabuk tutmak amacında. O takımlardan biri de Trabzonspor.

Bonservisi 10 milyon euro

Eyüpspor'da Asbaşkan Fatih Kulaksız, Erencan Yardımcı için kabul edecekleri rakamın 10 milyon euro olduğunu ifade ederek; "Sezon sonu için belirlediğimiz fiyat 10 milyon Euro. 4 sene önce 400 bin Euro'ya transfer ettiğimizde bizi linç edenlerden özür beklemiyoruz fakat helalleşmek adettendir" açıklamasını yapmıştı.

7 golde adı var

Erencan Yardımcı bu sezon kiralık olarak forma giydiği Pendikspor'da 20 resmi maça çıktı. Genç futbolcu bu süreçte 6 kez gol sevinci yaşadı ve 1 asist üretti.

Trabzonspor devrede

Gelecek sezon yeniden düzenlenen yabancı oyuncu kontenjanı uygulamasında neredeyse tüm kulübesini Türk isimlerden oluşturabilecek takımlar da önceliklerini buradan yana kullanacak. Yerli transferinde atılacak önemli adımlarla sonradan sahaya atılacak futbolculardan maksimum verim alınması hedefleniyor. Trabzonspor'da da bu kapsamda çalışma var. Teknik Direktör Abdullah Avcı Umut'un ayrılması ihtimaline karşın Erencan'ı liste başı yaptı. Yönetimlerin yazın bir araya gelmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.