Ernest Muçi'den Beşiktaş ve Arnavutluk açıklaması

Ernest Muçi'den Beşiktaş ve Arnavutluk açıklaması
Süper Lig'e Beşiktaş ile merhaba diyen Ernest Muçi kulübü, Türkiye ve vatandaşı Rey Manaj hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu şu ana kadar her şeyin güzel gittiğini söyledi.

Arnavutluk Milli Takımı ile kampta bulunan Ernest Muçi, transfer olduğu Beşiktaş'ta ve yaşadığı Türkiye'de her şeyin çok güzel ilerlediğini ancak adaptasyon sürecinin kolay olmadığını dile getirdi. 23 yaşındaki orta saha, statlardaki atmosferler ile ilgili de düşüncelerini aktardı.

10 milyona geldi

Kış transfer döneminde büyük bir uğraş veren Beşiktaş, son saatlerde Ernest Muçi'yi kadrosuna kattığını duyurdu. Sponsorluk ile gelen sıcak para sonrasında kulübü Legia Varşova ile anlaşılan ve 10 milyon euro civarında bonservis ödenen Arnavut futbolcu için adeta savaş verildi. Birçok takımın listesindeki orta saha şu an siyah beyazlı formayı giyiyor.

Atmosfer çok iyi

Beşiktaş'ın 10 numarası Ernest Muçi, katıldığı Arnavutluk Milli Takımı kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Muçi, "Türkiye'de atmosfer çok iyi. Taraftarımız, kadromuz iyi. Kendimi iyi hissediyorum. Çabuk adapte oldum. Kayıplarımız olsa da galibiyetler alacağımızı umuyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.