Erol Bulut'a resmi teklif yapılacak

Erol Bulut'a resmi teklif yapılacak
Süper Lig'deki korkunç performansının yanısıra 4.5 ay içinde Trabzonspor'a üç defa yenilen ve Türkiye Kupasına'da veda eden Fenerbahçe'de Erol Bulut harekatı başlıyor.

Büyük beklentilerle getirilen Ersun Yanal ile yollarını 3 ay önce ayıran Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu hala boş. Yönetime karşı tepkisini de her geçen gün daha da yükselten sarı lacivertli taraftarlar teknik direktör belirlemeden Ersun Yanal'ın neden gönderildiğini de sorguluyor. Ali Koç ve ekibi ise finalde Alanyaspor ile karşılaşma ihtimaline karşı herhangi bir söylentiye mahal vermemek adına resmi teklif yapmadığı Erol Bulut içib harekete geçecek.

Ersun Yanal’ın görevden ayrılmasının üzerinden 3 aydan fazla zaman geçti. Fenerbahçe teknik direktörünü bir türlü bulamadı. Yönetim sonunda Erol Bulut ismi üzerinde karar kıldı. Ancak genç çalıştırıcının takımı Alanyaspor, Sarı-Lacivertliler gibi kupada yoluna devam ediyordu. İki takımın finalde karşılaşması ihtimali düşünülerek, resmi bir adım atılmadı. Ancak Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında kupaya havlu atınca bu ihtimal ortadan kalktı. Yönetim, Alanyaspor’un bu akşam Antalyaspor ile oynayacağı kupa rövanşının ardından harekete geçmeye hazırlanıyor. Başarılı teknik adamın Akdeniz ekibi ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Fenerbahçe, kısa süre içinde Erol Bulut’a, yeni sezondan itibaren geçerli olacak bir sözleşmeye imza attırmak istiyor. Böylece lig biter bitmez genç çalıştırıcı, hemen Sarı-Lacivertliler için kolları sıvayarak çalışmalara başlayabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.