Erol Bulut Fener'e o ismi istiyor! Kyriakos Papadopoulos kimdir?

Erol Bulut Fener'e o ismi istiyor! Kyriakos Papadopoulos kimdir?
Aytemiz Alanyaspor'un başarılı bir performans ortaya koymasındaki en önemli etkenlerden biri de Yunan futbolculardı. Yunanca bilen ve Yunan ligini de tanıyan Erol Bulut, Fenerbahçe'nin başına geçerken eski takım arkadaşını da stopere getirmek istiyor. Bulut'un Kyriakos Papadopoulos'u İstanbul'a davet ettiği öğrenildi. Peki Kyriakos Papadopoulos kimdir? İşte detaylar...

Bakasetas, Tzvellas, Siopis gibi isimlerle Süper Lig'de güçlü bir takım oluşturan Erol Bulut Fenerbahçe'nin yolunu tutarken tercihini yine Yunan futbolculardan yapacak. Genç antrenörün futbol oynadığı dönemden takım arkadaşı olan Kyriakos Papadopoulos'un da listede olduğu ve Yunan liginden de birçok futbolcunun bulunduğu öğrenildi. Almanya’dan gelen iddialar ise Bulut’un teklif yaptığı Papadapulos’un Hamburg’a Fenerbahçe’ye gelmek için hayır dediği yönünde. Bulut’un, Olympiakos’ta oynadığı son sezonda Papadapulos, Svornos takımından Olympiakos’a transfer olmuştu. Peki, Kyriakos Papadopoulos kimdir? İşte detaylar.


Kyriakos Papadopoulos kimdir?

23 Şubat 1992 tarihinde Yunanistan'ın Katerini kentinde dünyaya gelmiştir. Futbola GAS Svoronos'ta başlayan 28 yaşındaki futbolcu, Olympiakos ile ilk transferini gerçekleştirmiştir. Schalke, Leverkusen, RB Leipzig ve Hamburg ile Almanya kariyeri yaşamıştır. Hamburg ile sona eren sözleşmemesini uzatmamıştır. Kariyerinde 222 maça çıkan Yunan stoper 15 gol atıp 4 kez de asist yapmıştır. Yunanistan formasını da 29 defa terletip 4 kere rakip fileleri sarsmıştır. 1.85 boyundaki oyuncunun güncel piyasa değeri 600 bin eurodur. Futbol hayatında 2 Yunanistan ligi, 1 Yunanistan Kupası, 1 Almanya Kupası ve 1 de Almanya Süper Kupası zaferleri bulunmaktadır.

Kyriakos Papadopoulos

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.