Ersin Destanoğlu için Nice'ten dev bonservis!

Ersin Destanoğlu için Nice'ten dev bonservis!
Siyah beyazlılara henüz 12 yaşında transfer olan Ersin Destanoğlu, 20 yaşında performansının zirvesine çıktı. Beşiktaş formasıyla yaşadığı başarılı form grafiği ile beraber Avrupa kulüplerinin de dikkatini çeken Ersin Destanoğlu'na, daha önce Ligue 1 ekibi Nice talip olmuştu. Aktarılan bilgilere göre Nice, ocak ayında Beşiktaşlı Ersin Destanoğlu'nu yeniden isteyek. Öte yandan Nice'in, Ersin için ödemeye hazır olduğu rakam da belli oldu.

Beşiktaş'ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, transferin gözdesi olmaya devam ediyor. 20 yaşındaki Ersin, Nice'in gündeminden hiç düşmedi. Fransa'dan Le10Sport'un haberine göre; Lyon ve Lille'in de gündemine giren ancak Beşiktaş'ın talebi nedeniyle geri adım atan Fransız kulüplerinden Nice, bu transferden vazgeçmedi. Ersin Destanoğlu için ocak ayında bir kez daha nabız yoklayacak olan Lille, kesenin ağzını da açacak.


DEĞERİ HER GÜN ARTIYOR

Nice Teknik Direktörü Christophe Galtier, Ersin'in potansiyeliyle ilgili yönetime olumlu rapor verdi ve bu transferin bir an önce bitirilmesi gerektiğini iletti. Ersin'e İngiliz ve İtalyan kulüplerinin de ilgi duyduğu ve genç kalecinin fiyatının her geçen gün artacağına dair bilgi verdiği kaydedildi. Önümüzdeki günlerde Nice'in tekrar Ersin için Beşiktaş ile temasa geçeceği ve 10 milyon euro'luk bir teklifin hazır olduğu vurgulandı.


12 YAŞINDA GELDİ

12 yaşında Bayrampaşa altyapısından Beşiktaş'a transfer olan 20 yaşındaki Ersin Destanoğlu, 55 resmi maçta siyah-beyazlı takımın kalesini korudu ve 21 maçta gole izin vermedi. Ersin Destanoğlu ortaya koyduğu performansla Fransız kulüpleri tarafından yakın takibe alındı. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.