Esenyurt karate seminerinde buluştu

Esenyurt karate seminerinde buluştu
Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü, Esenyurt'ta Uluslararası Karate Semineri düzenledi. Seminerde konuşan Kamil Üci, “Bugün Brezilya'dan gelen karate hocası Shihan Disney Pereira karateye dair deneyimlerini bizlerle paylaştı” dedi

Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü, Brezilya'dan gelen Shinan Disney Pereira ile karate semineri düzenledi. Brezilya'dan gelen isimler ve Kamil Uci karateye dair deneyimlerini öğrencilerle paylaştı ve önemli bilgiler verdi. Brezilyalı Shihan Disney Pereira, “karatede disiplin çok önemli. Çok çalışmak her sporda olduğu gibi çok önemli. Bugün burada bunları anlatabilmek önemli. Burada olmak, sporcularımızla güzel anılar biriktirmek biz de sevinç yaştı. Kamil Üci ve öğrencilerine başarılar diliyoruz” dedi.


Dünya bizi izliyor

Brezilyalı karateciyi ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Karate  Federasyonu Uluslararası Karate Hakemi Sensei Kamil Üci de “Dünya çapında sportif çalışmalarımız taktir ile izleniyor. Saygı görüyoruz. Bugün  Shihan Disney Pereira’yı  Esenyurt  ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Sihihan Disney Pereira ile karate do bilgi ve birikimlerimizi karate do sporuna ilgi gösteren sporcularımıza  aktardığımız için mutlu olduk. Esenyurt, Türkiye’nin en büyük ilçesidir. 57 ilden büyük olan ilçemizdeki çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik sportif çalışmalarımız  ile insana hizmet verdiğimiz için gurur duyuyoruz. İnsanımızın  uluslararası sportif  kariyerini yükseltmek temel amacımızdır. Bütün dünya insanı ile aynı güneşin şemsiyesi altındayız. Kültürel farklılıklar zenginliklerimizdir. Shorin ryu Karate Hocası Shihan Disney Pereıra bilgi ve tecrübelerini  sporcularımıza aktardı.Esenyurt Gençliğini dünya ile buluşturmaya devam  edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.